מזמן לא הייתי כאן
מזמן לא הייתי כאן
מזל טוב להריוניות החדשות והוותיקות והמשך הריון תקין ומשעמם
מזל טוב לאימהות הטריות ולאלה שאוטוטו
ולך איוש מתוקה. כל כך שמחה שהיגעת עד הלום, המוני מזל טוב מראש ולידה קלה
מחזקת ומחבקת את כל אלה שעדיין ממתינות לאושר שבוא יבוא!! מזמן לא הייתי כאן.אוהבת אתכם וזוכרת אתכם (ורואה גם שיש הרבה חדשות )אבל נראה שכדי לחיות את חיי שפויים אני זקוקה לעיתים להתנתקות מהנושא (ובכל מיקרה לא לדוש בו יותר מידי). וחוץ מזמ רוצה לספר לכם משהו נמאס לי ,ואין לי כוח ולא רוצה יותר להישאב לתוך המערבולת השחורה הבוצית שבה אין לא לשפיות ,לא להגינות ולא לסדר הנכון איזה שהיא נוכחות .נמאס לי להיות כל כך נשלטת, מנותבת ,תלויה ומנוטרלת ע"י מישהו שעדיין לא נולד ולשכוח את עצמי ולפגוע בעצמי תוך כדי המירוץ המטורף הזה לילד. בדרך הקשה הזאת (מצבי הרוח הקשים הדיכאונות הקינאה ואלף רגשות טעונים אחרים )הגעתי לתובנות חשובות באשר לעצמי לחיי ומה באמת אני רוצה מהם (מעצמי מחיי )אז עכשיו קודם כל אני! וזה שעדיין לא נולד, וכבודו במקומו מונח
, לא חשוב יותר ממני -כבר לא . כרגע עסוקה בפיתוח הקריירה שלי(אני עוסקת בטיפול ומפתחת במקביל קריירה עצמאית וזה לא קל.) נהנית מהזוגיות שלי עם החבר /בעל הכי הכי מדהים שלי ויש עוד הרבה דברים שרוצה לעשות ורוצה להנות לבלות ללמוד ורוצה.. נראה שפיתחתי חסכים רציניים באמת
.) נראה שבסוף מרץ אטוס לפדיוס במידה ולא תהיה דחיה בפעם המי יודע כמה בהצלחה לכולם מכל ה-
צוקה
מזמן לא הייתי כאן
מזל טוב להריוניות החדשות והוותיקות והמשך הריון תקין ומשעמם