מזמן לא הייתה

moranka

New member
מזמן לא הייתה

ולמרות שיצאה לפגרה עד אחרי החגים- קפצה להגיד שלום ולהכיר לכם את קיבוץ מירב.
שוכן על הר אבינדב שעל רכס גלבוע- משקיף לנופי הגלבוע, עמקי הצפון והרי הגלעד והבשן.
משמעות השם: קשור לסיפורי מלחמות שאול ובניו (שאול ובניו? זה נשמע קצת חאפר, לא?) בגלבוע ויש לו שתי משמעויות: ע"ש מירב בתו הבכורה של שאול וכן מי-רב כנגד קללת דוד "אל טל ואל מטר".
שנת הקמה: 1982 (הוקם כהאחזות נח"ל).
תנועת אם: הקיבוץ הדתי.
מס חברים: 65 + משפחות (הקיבוץ קולט!!).
ענפי חקלאות: דגי נוי ומדגה, גד"ש, לול.
ענפי נוספים: מטעי מנגו, ליצ'י וזיתים לשמן.
מפעלים: נרות עציון- מפעל לנרות דקורטיביים.
אנשי מירב הם בוגרי בני עקיבא, יוצאי ישיבות הסדר, בני הקיבוצים של הקב"ד ועולים חדשים/ותיקים. אוכלוסיית המקום מתאפיינת בהטרוגניות ופתיחות וכן שימת דגש נרחב על חינוך, משימתיות וחברה.
חלק מחבי מירב עובדים במלכישוע- כפר שיקום וקהילות טיפוליות לנפגעי סמים. בכוונה לא רציתי להרחיב כדי שתוכלו להתרשם בעצמכם. www.malkishua.org.il ג'וי והאפינס
מורן.

../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

אין כמוך תאמיני לי.. ואני כבר ממש התבאסתי שיהיה רק אחרי סוכות!! מירב זה קיבוץ יפה...שווה לבקר בו! *פירגונים פירגונים!*

moranka

New member
נראה לי

הנוף שם חבל על הזמן, זה ממש על הקו לא? עכשיו יש לי חשק לנסוע לשם ולראות את הנוף!! (אגב, אם למישהו יש בקשות מיוחדות שאני אזרקר לו את הקיבוץ -חוץ משניים שכבר ביקשו *אהמשחף ויונתיאהמ*- שלחו לי מסר מסרון. לזרקר זה
חחחחחחחחחח)

moranka

New member
וואוווו...

כבוד! צה"ל מודה לך מורן! אבל כתבת "מעת מורן" ואחרי הפסיכומטרי זה צריך להיות "מאת מורן"....

|פאדיחות| יאמר לזכותי שקמתי היום

בחמש וחצי
הולך לשנות... כבוד? זה מגיע לך... מרגש תודו.

דופניך

New member
הההייי הם מטר ממני!!!!!!

אומנם אני גרה בעמק ומירב זה בהר אבל זה ממש קרוב אלי, ואמא שלי עובדת במלכישוע והם לומדים בבי"ס שלי עד שהם עוזבים לישיבות ולאולפנות (ואנחנו שורפים את הזמן מכיתה א' עד יב'........) וחוצמזה המפעל לפי ידיעתי נסגר מזממממממממממממממממממןןןן

moranka

New member
טוב אז סליחה

לא ידעתי שהמפעל נסגר. לכל קוראי זרקור החמודים שלי ולאלה שהגיבו כי:) בזרקור האחרון נפלה טעות. רשמתי שיש מפעל במירב ובעצם הוא נסגר, מתנצלת בפניכם, ותודה לדופניך!. מורן. (מורן הבן- מודה שהתרגשתי שרחשת לי כבוד...)

MsUnderstood

New member
ככה את אומרת לי שזה בפגרה ואז את

עושה?!
סורי שלא הגבתי עדיין.. לא הייתי יותר מידי זמן פה אתמול
כמובן שעשית דבר יוצא מן הכלל
ואני גונבת לך את התמונה

למעלה