מזמן כבר לא טחנו את הנושא

מזמן כבר לא טחנו את הנושא

טוף למרות הממשק המזעזע של תפוז(במחילה ממך נוען יקירי,אבל הוא באמת מזעזע)היה ברור שכשמשהו יעצבן אותי מספיק אני אופיע כאן אז הנה אחד הההסברים היותר אינפנטילים ל:מדוע גלגל"צ היא הדבר הנפלא ביותר מאז המציאו את הלחם הפרוס. מזל שבדיוק חזרתי מפסטיבל סגול,עטופת מדיטציה ו"אוםםםםםםםם"אחרת ללא ספק הייתי מאבדת את קור הרוח תוך כדי קריאת הלהג הקנטרני של גברת שירי צוק,שסבורה שכל תחנה שאינה גלגל"צ קהל היעד שלה הוא "שלוש משפחות בדרום הארץ שדווקא כן אוהבות דיג'ירידו"(שמישהו יחזיק אותי.....) תודה לאל שקמים אנשים כמו בועז כהן ונותנים מענה שפוי,לפרץ השטויות שכתבה גברת צוק וכל מה שנשאר לי להגיד זה אווםםםםםםםםם אחד גדול נוסף אחרת אני אהפך אלימה

dudube

New member
היא מביאה ת'סעיף, בושה ל YNET

אני באמת מתגעגע לימים של-YNET היתה זהות, והם לא היו צריכים לפרסם מאמרים מ"בלייזר" , של עלק "עיתונאים". איזו רדידות, איזו שטחיות, אני מקווה שהבחורה הזו לא בגילי או מהדור שלי , כי הדברים שהיא כתבה - זה פשוט בושה. מומלץ גם לקרוא את תגובה מס' 116 למאמר , באותו עמוד. אגב - ענת מ"מייקס פלייס" - זה אכן הצדיק כניסה לפורום......אהלן

Mushroommm

New member
אני דווקא מאוד אוהבת להקשיב לגלגל"צ

וזאת לא המוזיקה היחידה שאני שומעת כן, אני שומעת גם "צרחות שנמשכות 17 דקות" או מה שהיא כתבה שם אני אוהבת את רוב השירים שמושמעים שם, בעיקר את הפיסות נוסטלגיה שיש חוצמזה, אני חולה על עמרי רונן

ובכן...

יש משהו מסוים בדבריהּ, למרות הכל. רוב הציבור הישראלי, תרצו או לא תרצו, יעדיף להאזין למוזיקה שהוא מכיר ואוהב - ולא למוזיקה חדשה. זאת עובדה. עיתון "הארץ" הרבה יותר איכותי ומעניין מאשר עיתוני "מעריב" ו"ידיעות אחרונות", אבל יש לו הרבה פחות מנויים וקוראים מאשר העיתונים שהוזכרו. גלגלצ אמורה לפנות לקהל הרחב ביותר, הקהל שנוסע באוטו ורוצה לקבל דיווחי תנועה, מוזיקה טובה ומעט קריינוּת - ממש כפי שגלגלצ, רדיו ת"א ורדיוס מספקים לו. "קונטמיופארי" קוראים לזה, אם אני לא טועה.
צר לי להתוודות, במיוחד בפורום זה, אבל כעורך מוזיקלי - אני לא מנסה להחכים את המאזינים שלי במוזיקה איכותית. בשביל זה יש את 88FM, כפי שהכתבת הזכירה בכתבתהּ. המטרה שלי כעורך מוזיקלי ושדרן היא להנעים למאזינים שלי את הזמן ככל האפשר, ובמקביל, לקדם מוזיקה טובה שלעולם לא תשודר בגלגל"צ, לצערי הרב. דוגמא טובה לזמרת שאני קידמתי, למרות שאף תחנה או תוכנית אחרת (למיטב ידיעתי) לא קידמה היא קרני אלדד. זמרת ששרה מדהים, אבל תחנות הרדיו השונות העדיפו שלא להשמיע את השירים שלה. כנ"ל לגבי מיה ממן עם "אהבה בשלט רחוק", הילה הררי עם "אנשים אומרים", יובל לוריא עם "דקה אחת" וגם אלבום הבלוז החדש של דב המר ("Going Deep"). כי זאת מוזיקה שתעשה כיף למאזינים שלי וגם לא תגרום להם לחשוב יותר מדי. לשמוע מוזיקה ישראלית, אבל בלי יותר מדי "חכמה". חשוב לזכור שרדיו הוא "מדיום חולף". מאזין שלא נהנה - מחליף תחנה. מעטים המאזינים שישארו על תחנה אחת, במיוחד במהלך נהיגה, במשך שעה תמימה. אני גם לא בטוח שגלגל"צ, שמחזיקה בכובע נוסף (תחנת של חיילים המשדרים לחיילים) אמורה להשמיע מוזיקה יותר מדי "חכמה". כמה חיילים מאזינים היום ל- 88FM? אני לא בטוח שחיילים הנוסעים באוטובוס בדרך הביתה אחרי שבוע שלם של אימונים או לחימה, או אחרי יום מפרך של האזנות בערבית, יעדיפו לשמוע ג'אז. הם יאזינו לגלגל"צ. קדימה, אני מחכה לתגובות סוערות.

מנושא לנושא באותו נושא...

כתב "גלריה" שגיא בן-נון מפרסם הבוקר בעיתון "הארץ" כתבה מעניינת בנושא גלגלצ וחידוש שירים. "20 מתוך 100 השירים הישראליים המושמעים ביותר בשנת תשס"ד בגלגל"צ הם גרסאות חדשות לשירים ישנים", כך ע"פ הכתבה. חלק נרחב מהשירים המחודשים הללו הם שירי ראפ והיפ-הופ שחודשו ע"י אמני המוזיקה השחורה הישראליים. כתבה מעניינת ומרתקת בנוגע לעולם המוזיקה ברדיו הישראלי בכלל ובגלגלצ בפרט, עם נתונים רבים אודות "רשימת 200 השירים המושמעים ביותר בגלגלצ".

למעלה