מזל שיש את עמיר..

מזל שיש את עמיר..

לא יודע מה לומר לא רציתי להכאיב..... אווף כמה פעמיים קרו לי שפשוט לא ידעתי מה להגיד כדי לא להכאיב... טווב ונעבור לנושא שלנו....עמיר בניון...לגבי הדיסק החדש כבר אין מה להגיד פשוט יצירה... עכשיו יש לי שאלה קטנה לגבי אבי בניון...איפה אפשר להשיג את הדיסק שלו "לא אוותר" (אני מקווה שאני לא טועה וזה השם של הדיסק,ואם יש מקומות בירושלים אז עדיף כי שמה אני משרת..) ולגבי הדיסק החדש שלו...מי כותב לו את החומרים?? עמיר או הוא בעצמו??? ועכשיו נחזור לעמיר.....חשבתי פעם על השיר ניצחת איתי הכל וגיליתי משהו...תקשיבו טוב למשפט הבא...אני שקוע בנסתר שבך אוהב מה שגלוי אני עבד לחכמה שלך ואיך בך כלום שפוי" איזה משפט יפה זה להתחיל עם בנות..נכון?? בואו נעשה משהו קטן ויפה...כל אחד ירשום משפט משיר של עמיר שהוא או היא חושב/ת שזה משפט שאפשר להתחיל איתו....נתראה ב"ה בהופעה של עמיר (הלוואי שיופיע!!)

ו ר ד ב

New member
אני יתחיל../images/Emo9.gif

אין לי מושג מאיפה ניתן להשיג את הדיסק באזור ירושלים (או בכלל) אבל שווה לחפש בכל הכוח, דיסק מדהים ומרגש! בקשר לדיסק החדש - עדיין לא ידוע לי מי כותב לו את החומרים, אבל אני מבטיחה לברר בהקדם... בנוגע למשפטים - לדעתי, אם תיגש לבחורה שלא מתחברת לעמיר ותגיד לה משפט כזה ,טבעי שהיא תחשוב שאתה סתם "פלצן" שמצטט לה מהשירים
אבל אם תיפול על מישהי שאוהבת את עמיר
ותגיד את זה - אוו אה זה הורג
"כשעיני פגשו בעינייך ידעתי אז האל, אור חיי הדליק בלעדייך, מי אני? את האושר, העוטף את יגוני."

...

פשש יפה אהבתי....וברור שאם אני יבוא למשהי שלא אוהבת את עמיר (אני ירביץ לה קודם...חח..סתם) אז היא תחשוב שאני מעפן...אבל סתם תכתבו גם כל מיני משפטים יפים משירים של עמיר..משפטים שמאוד אהבתם.. כמו...."זו לא בושה לומר סליחה אני באמת לא יודע...."

ו ר ד ב

New member
אוי זה מזכיר לי../images/Emo6.gif

שהפועל של אבא שלי רב עם חברה שלו, ושאל בתור בחורה איך משלימים עם מישהי שכועסת, אז אמרתי כמובן ש"שולחים משפטים של עמיר ב-SMS כהתחלה..." ובאמת שלחנו לה: "בלעדייך מי אני?" "פשעי היחיד אהבתי לך, ההתמכרות למי שאת" "כספינה שמטלטלת את העוגן את חיי" "חולם שפרי אהבתנו עוד יקרא לך אמא" "גאוותי הייתה רק בך, האכזבה שלך ריחפה לה מעל העולם כולו" "זה לא בושה לומר סליחה" (אז סליחה) ואז שהיא התעוררה בבוקר וראתה את המשפטים האלו - מיותר לציין שהם השלימו, רק שהמהבולה חשבה שזה משפטים שהוא כתב
וידעתי בסופו של דבר זה יתפוצץ לה בדרך
(מקווה שלא בשבילו)

roeibo1

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

יש כל כך הרבה משפטים מדהימים שמתאימים לסיטואציה הזאת. "חולם שפרי אהבתנו עוד יקרא לך אמא"-זה השיר שצריך להתנגן בחופה. "יש צבעים יפים צבעים מכוערים"-זה אחד השירים הכי מדהימם של עמיר תחזרו אליו קצת. "כל השבילים בעולום מובילים אלייך". מחכים להופעה בגעגועים וציפייה.

אריק S

New member
ניתן לרכוש את הדיסק של אבי באינטרנט

דיסק מצוין! רוץ לקנות!!!! בלינק הבא:

קצת לבד

הוא חיפש את דרכו הביתה לקרוא שוב מהספר הישן.... שיבוא הערב הכל יהיה בסדר... האמת היא אני אדם שמתגבר ורק מזה אני פוחד.... נשמתי פרחה כמעט מרוב שמחה אני פגשתי בה על אם הדרך צחקה ללא סיבה... כמו נביא משוגע רציתי להיות כמו סבי הזקן...עד שהביישן שבי רצה להיות נוצץ... כמה משפטים יפים של עמיר...... ורד תודה על ההתיחסות שלך אלי..
זה כיף לדעת שמתייחסים אליך... כמה שאני מחכה ללכת לטייל בתוך החפצים שלי בתוך העולמות המשונים שלי ולצאת כבר מהשיגרה שלי...(מהצבא!!) "זה לא בושה לומר סליחה אני באמת לא יודע"

רוניY

New member
גם הצבא יעבור-בכל שלב בחיים יש זוית

ראייה שונה למשפטים של יוצרים ומשוררים. "כל הזמן רציתי להגיד לך שזה ממש קרובאליך"-רוני

למעלה