מזל נאכס

• פותח הנושא BEWD
  • פורסם בתאריך

BEWD

New member
מזל נאכס

לפני שנה הייתי בסן סירו נגד אינטר, אינטר הייתה יותר ממחצית בתשעה שחקנים, אבל אקינפייב עצר את כל הניסיונות של לנצח, אחרי שההגנה שלו לא תיפקדה. בסוף אינטר ניצחה במתפרצת. היום אחרי שנה (בערך) חזרתי לשם בניסיון לנקום, אבל המזל החרא נמשך: השחקן שגילה את היכולת הכי גבוהה נפצע בתחילת המחצית השנייה, וכדי לראות עד כמה זה כואב צירפתי תמונה.

sok777

New member
מעצבן באמת..

אם זה היה אני הייתי מתעצבן../images/Emo3.gif

BEWD

New member
נצל"ש לשאלה על ההגרות במסך הטקטיקה

מה closing down עושה? ו-through balls ו-cross ball בהגדרות האישיות של כל שחקן עושים? ויש כמה דברים קטנים אבל ממש ממש מעצבנים שהשחקנים שלי עושים מלא, בייחוד במשחקים שאני לא הפייבוריט. רציתי לדעת אם זה קורה לכולכם, ואני אפרט אותם: 1. שחקן (בד"כ חלוץ אבל לא תמיד) נמצא בדרך לשער אבל סוגרים עליו 2-3 שחקנים והוא לבד בלי אף אחד מהקבוצה, מנסה משום מה לתת לעצמו פור ענק, או איזה סוג של מסירה לשחקן שלא קיים הצידה. 2. כמו שחקנים ישראלים, השחקנים מקבלים החלטות ממש לא נכונות. הם מגיעים 2-3 שחקנים לבד מול השוער ובמקום לבעוט מתחילים למסור אחד לשני ואז זה בחיים לא נגמר בגול (והשוערים במשחק אדירים אז צריך לסיים את זה כמה שיותר מהר). 3. שחקן (בד"כ מגן אבל לא תמיד) מרחיק לחוץ במקום לתת פס קצר לשחקן שנמצא לידו. 4. דומה ל-2 אבל קצת שונה. שחקן מגיע לאחד על אחד מול השוער ומפרגן למישהו שנמצא רחוק לאללה ובמצב פחות טוב ממנו, כששומרים עליו שחקנים מהקבוצה היריבה, וזה סתם איבוד כדור מפגר. מה אפשר לעשות כדי להפסיק את זה? זה קורה ממש הרבה

tsafrir17

New member
כמה תשובות....

אני אנסה לענות למה שאני יודע... קודם כל..closing down..הפירוש הוא פשוט לחץ על היריב...(אותו אפקט כמו שמירה מהחצי או על כל המגרש בכדורסל..) throught balls...הכוונה היא הכנסת כדורים...לדוגמא כמו הכדורים שפירלו במילאן עושה המון..זה דבר שנעשה בעיקר ע"י שחקנים באמצע המגרש.. cross ball...הרמות....פשוט מאוד.. 1.לא קרה לי כל כך הרבה פעמים...זה בעיקר תלוי ביכולת של השחקנים וחוכמת המשחק...מין הסתם תיירי הנרי למשל יחשוב על לחכות לעוד שחקנים ולבנות התקפה כמו שצריך ולא לרוץ לבד... בקיצור זה לרוב קורה עם שחקנים או בקבוצות ברמה לא גבוהה... 2. שוב...תלוי מאוד בשחקנים עצמם...שחקן עם ביטחון עצמי יבעט לשער מפני שירצה להבקיע...לעומת זאת לרוב שחקנים צעירים ולא מנוסים יעדיפו למסור... 3. חוכמת משחק של השחקן עצמו...(בעיקר הקטע של decisions בציונים שלו...)בנוסף גם השליטה שלו בכדור...אם הוא לא טוב בשליטה בכדור..כמו בנאדו לדוגמא אז הוא יעדיף פשוט להעיף את הכדור מאשר להסתבך... 4..לא קרה לי....יכול להיות שקרה ולא שמתי לב אבל אני בספק...לא שמעתי על דבר כזה...סורי..)-: איך להפסיק??כמו שאמרתי בכל הסעיפים...רוב הדברים תלויים ביכולת השחקן עצמו...ככה שלהגיד לבלם למשל שהיכולת שליטה בכדור שלו לא משהו למסור במקום להעיף...זה כנראה יהיה טעות... ככה שפשוט צריך לנסות להביא שחקנים יותר איכותיים ואולי לשפר משהו באימונים של השחקנים...(באימונים אני לא מבין הכי גדול אז אני לא יוכל לעזור לך..) מקווה שעזרתי...

pasglila

New member
לגבי החלק השני השאלה

אל תשכחו שבסופו של דבר זה משחק, והסיבה שהם לא עושים בתלת מימד היא מעבר לכך שפשוט אין להם כוח, הדברים שהשחקנים עושים יראו מאוד מטופש בתלת מימד. התשובה הסופית היא לדעתי שהתוצאה נקבעת לפי יכולות+ קצת רנדומליות. ככה שאם שחקנים מגיעים למצבים טובים ומאבדים אותם זה פשוט כי הקבוצה לא ברמה של לנצח את הקבוצה היריבה. זאת דעתי לפחות.

BEWD

New member
כן, אבל לפעמים זה דברים ממש מוזרים

השחקן שבתמונה למשל, יש לו נתונים אדירים, אבל בגלל שהוא צעיר וגם יחסית קבוצתי הוא כל הזמן מחפש למסור. כשאין לו למי למסור הוא מוסר לאוויר שנמצא לידו. הוא מגיע ממש, אבל ממש להמון מצבים וכל פעם עושה את אותו הדבר.

tsafrir17

New member
תשובה...

הנתונים יכולים לבלבל לפעמים...אולי יש לו אחלה נתונים בסיומת,טכניקה ונגיעה ראשונה...אבל שים לב שהמסירות שלו לא משהו ושלא לדבר על ההרמות..בנוסף גם ה composure שזה בעצם קור רוח מול השער וגם הריכוז...גם לא בדיוק גבוהים... בקיצור..לדעתי זה חלוץ בינוני...וזאת הסיבה שהוא מחמיץ הרבה...בנוסף..הקטע המנטלי מאוד חשוב... גם השחקן הכי טכני בעולם לא יצליח באמת בקבוצה ללא נתונים מנטליים.... פשוט תשתף אותו המון...

BEWD

New member
המסירות שלו באמת בינוניות, והוא מתעקש למסור

tsafrir17

New member
תנסה לשנות כל מיני הוראות אישיות לשחקן עצמו..

למשל אולי שיחזיק יותר בכדור...שיעשה יותר דריבלים....תגרום לו להשתמש ביכולות הטובות שלו...

למעלה