מזל-מחלות

salingre

New member
מזל-מחלות

אחרי ההרצאה של ד'ר אמיר מאורר במגש מגדלי הזוחלים אני היתחלתי לחפש יותר סימנים על הבואה שלי... לאחר 4 ימים אחרי שהאכלתי אותה עשיתי עליה בדיקה היגיעה החלק של הפה... פתחתי לה את הפה וראיתי כמו שיטפי דם כאלו על החיך שלה לצידי השיניים איזה 3 קתמים ממש קטנים קבעתי טור אצל וטרינר (יונתן , זה היה מישהוא מהאתר שלך) והא אמר לי שיש לה התחלה של זיהום, אשר יכל להיתפתח לה לדרכי הנשימה וזה כבר יכל להיות ממש לא טוב, ומזל שתפשתי את זה מוקדם כי אנשים אחרים לא קובעים תור , (כי זה "בטח" יעבור לבד למה לשלם 170 ש"ח?!) הוא נתן לי שיטה לטיפול וטמר לי לחזור ביום שישי הוא יבדוק (זה אמור לעבור עד אז) והוא גם יעשה לה בדיקה בסיסית , לבדוק אם יש לה טפילים במעיים (למרות שהיא אוכלת והכל טוב, בתם ליתר ביטוחון) וגם הוא יעשה לה בדיקה אם פרוב המזל הוא שלמרות שאפשר לסדר את זה יותר מאוחר , אם זה מגיעה לדרקי הנשימה ... (שזה בתא הלשון,איפה שהלזון נכנסת) זה יכל לסתום את המעבר של הפה והאף... ואז זה כבר יותר מסובך ויקר ולא בריא כי צריך להזריק אנטיביותיקה וזה הורס להם את הקליות ולבסוף,מקצר להם את החיים. טוב מזל שתפסתי את זה בזמן!!! זה אמור לעבור עד יום שישי אם אני יטפל בזה כמו שהוא אמר לי (וזה יקרה!!!!) וגם אני למדתי משהוא... ואולי הוא ילמד אותי איך להישתמש בפרוב!!!! טוב היום למדתי משהוא ,וגם היה לי מזל

salingre

New member
אתמול בער עשיתי לה טיפול

אצל הוטרינר, והיום עשיתי לה עוד אחד וכבר אני רואה את זה מתחיל להעלם העיקרון זה יעלם תוך שלושה ימים -4 ימים אבל ליתר ביטחון אני עושה עד יום שישי אז נלך אליו ונסכם את הכל

למעלה