מזל"ט לכריסטינה!

ofirshai

New member
מזל"ט לכריסטינה!

היא בהריון! (תחשבו איך ישמע הבכי של התינוק/ת שלה...)

dor307

New member
מזל"ט

אני מחכה לדיכאון שאחרי לידה,נקווה שלא יפול מזה של בריטני.

YugiBoy

New member
לבריטני לא היה דיכאון אחרי לידה

לבריטני היה לב שבור... אחרי הפרידה מבעלה, שהיה בערך הכלללללללללל בשבילה, היא הייתה אבודה.. היא איבדה כיוון... וחבל שזה קרה מול כל העולם, ומול אנשים שרק חיכו שזה יקרה לה ועשו הכל כדי להוציא אותה רע בכל מה שהיא עושה.... למזלינו עכשיו היא חזרה לגוף שלה, היא נראית מצוין עם תספות שיער, היא הולכת יום יום לסטודיו כדי להתאמן (כנראה להופעות ולקליפים) ולאולפני הקלטות. בן היתר היא מקליטה עם טימבה (= כמובן שהוא ידחוף את עצמו לשיר, כמו שכולם אומרים...

dor307

New member
זה כזה מעפאן שהיא עובדת עם טימברלנד

היא פאקינג בריטני ספירס היא יכולה לעבוד עם כל בן אדם שהיא רוצה בעולם הזה,והיא עובדת עם הבחירה הכי בטוחה? (וזה לא רק טימברלאנד זה כל מי שדווח שהוא עובדת איתו),בנוסף היא לא בובי ולנטינו או נלי פורטדו,היא לא צריכה מפיק גדול כדי ליצור באז,יש מסביבה מספיק באזס שהיא יכולה להרשות לעצמה לעבוד עם מפיק פחות מוכר ושעדיין יהיה הייפ(כנ"ל גם למדונה). נקווה שזה יגמר כמו שזה נגמר עם מ.י.ה ששום שיר שטימברלנד הפיק לה לא נכנס לאלבום,או במקררה הכי גרוע כמו ביורק שרק שני שירים נכנסו.

YugiBoy

New member
תראה,

בריטני ידועה בתור אחת שמייצרת להיטים, מכל האלבומים שלה. היא עובדת עם היוצרים של טוקיס, ועם רשימה ארוכההההה של מפיקים וכותבים וכו'. לדעתי, היא לא, פשוט לא יכולה להרשות לעצמה ליפול עכשיו... האלבום הבא שלה, עזוב שהוא "הוכתר" כהאלבום הכי מצופה לשנת 2007, ועקף המון אנשים כמו מייקל ומדונה, זאת הנקודה הכי קריטית בקיירה שלה עכשיו, כי בלי אלבום טוב אין לה הרבה מה להציע לכל מי שכבר תשוש ממנה, אם טימברלנד זו בחירה בטוחה עדיף שהיא תלך עליו. אז כמו שאמרתי יש עוד המון המון מפיקים, מה גם שזה לא הולך להיות אלבום קטן עם 6 שירים + 2 מיקסים בונוס.... גם הבנתי שהולכים להיות שירים על התקופה הקשה שהיא עברה, וזה מעניין מבחינת מלל.

dor307

New member
אני יודע שהיא צריכה את הקאמבק של החיים

ובגלל זה היא לא צריכה לעבוד עם טימברלאנד,כל סינגל שיצא מאז שהוא עשה את מה שהוא עשה לנלי וג'סטין היה להיט די בינוני (איס בוקס) והוא עובד כבר עם כולם (אפילו עם דמיה בליאן) לכן משהו שטימברלנד הפיק לא יספק את הסחורה לדעתי. וגם הלהיטים הכי גדולים השנה (אירפליסבל,אמברלה וסוויט אסקיפ) כולם היו ממפיקים לא צפוים (אקון מפיק שיר פופ זה לא צפוי) ולעבוד עם טימברלנד\J.R\בלאד אני בלאופיש(או איך שלא קוראים להם)\שאן גארט,כולם כיוון צפוי והיא צריכה משהו חדשני כדי לחזור. חפרתי אז אני אפסיק,למרות שאני יכול להמשיך שנים על זה) העיקר שהיא תחזור ותראה איך עושים פופ לכל הילדים האלו.

YugiBoy

New member
מצד אחד זה נכון,

מצד שני, הם יכולים להפיק לה שירים בסגנון אחר, שוב, כמו שאקון מפיק שיר פופ... הם יכולים ממש להפתיע.. והיא יכולה להפתיע גם ולהביא שירים שבסוף הפיקו מפיקים לא מוכרים אבל טובים...אי אפשר לדעת איתה

ofirshai

New member
השירים של טימבה באלבום של ביורק טובים מאוד

אינוסנס ואירף אינטרודרס. אינוסנס יהיה כנראה הסינגל השלישי, ודיקלר אינדיפנדנס יהיה השני.

blahblah123

New member
missFlag בסיבוב הופעות קיץ 2007 !! !!

להקת missFlag בסיבוב הופעות ארצי קיץ 2007! ירושלים - 23.6 בצוללת הצהובה , שעה 22:00 עם להקת SIDE תל אביב - 26.6 בתיאטרון תמונע , שעה 22:00 אמן אורח - ירמי קפלן באר שבע - 30.6 בארקה, שעה 21:00 עם להקת SIDE חיפה - 7.7 במועדון הביט, שעה 21:00 עם להקת DEFSOUND www.missFlag.com www.myspace.com/missFlag http://www.youtube.com/watch?v=NzdaAj1C1a0

למעלה