מזל טובDDDDDDDD:

Shipsi

New member
lol

כולם מברכים, אבל ולן לא עונה XPאהמ.
מזלטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב O: *עוגהעוגהעוגהוכלשארהאייקוניםהאלהבתפוז* O: מגניבה שגרה לה בקריות! מתי לבוא לחגוג עימך יקירה? P:

הא!! הא לך! ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

רואה? אני כן עונה! >.< ואם ממש חשוב לך לדעת למה לא הגבתי עד עכשיו, זה בגלל שעד עכשיו לא הייתי בביתי-י חע. והשנה אני לא ממש חוגגת ככה ש.. XP טודע גם לך שיפס~ D:

Mana Sama

New member
ולן כוסעעעע 33333>

המוני מזלטובים,נצנצים,מרשמלו והבה נגילה ^.^ תמשיכי להיות כזו מקסימה שעוזרת לכולם 3> המון אושר ואנימה,מנגה,בישים ודברים טובים~ תעשיליילד, קסואי ^^-

יו!! טודע! X3 ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

היום לא היה כל כך גרוע כמו שחשבתי שיהיה ^ם^ הא~ והראשונה שבירכה אותי הייתה גלי (כפרעליה) :ם היום אכלתי כל כך הרבה שמתפוצצת לי הבטן XD! וגם אכלתי בפעם הראשונה אוכל סיני ^ם^ טיהי~ *הולכת להגיב לכל אחד אישית. אהמשיפסאהמ*

mikokikyo

New member
על לא דבר, ולןאישתיהכוסע333333>

אחרי הכל, אני לא יכולה להרשות לעצמי לא לפתוח לאישתיהכוסע את השירשור יום הולדת שלה, נה?33333333333> אני שמחה שנהנתDDDDDDDDDDDDDD: טובנו, אני מתקשרת אליך עכשיו כי הייתי ממש עסוקה עד עכשיו ם: 333333333333333333333>

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifולן בובנע ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב המון המון
עד 120, המון מתנות המון בישים נשנושים וכיפכיף

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifואייי מזל טוב בובע../images/Emo70.gif

שיהיה לך הרבה אושרר ובישים החיים!!!
LOVE YOU

Lust chan

New member
יוקייייי 333> >.<!!!../images/Emo135.gif

את הציור כבר ראית, אז יאיי ;; אמ, המוןהמון מזלטוב ילדה, מצטערת שוב על האיחור [תפוזבללללל~] אושר, עושר, עד 120.. לא, עזבי, עד כמה שתרצי 3>~ אזזזז~ תישארי מצחיקה (ולנגלידה!11), חכמה (אחרת מי תדבר עם מלודי על ההתחממות הגלובלית?), כוסית (מצלמות האינטרנט לעולם אינן משקרות!!1) מוכשרת (די כבר להכחישששש~ >__<;;;;) וב'קיצור תישארי את, למרות שזה נורא בעייתי לאחל כאלה דברים, כי אנשים משתנים, אבל בכל מקרה, תישארי\תשתני\מהשזהלאיהיה!! >.< אני בכל זאת אמשיך לאהוב אותך תמיד ככה שזה לא בדיוק משנה
אוהבת המוןןןןןןןןןןן!11
גלצ'אן. ואת אנג'ו כבר קיבלת אז לא מעלה אותה לכאן XDD

333> ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

טנקס ם; אבל דווקא מצלמות אינטרנט ידועות בעיוותים שלהן י-י; הן מוסיפות 40 ק"ג לאדם שמצטלם בהן XP אומשו כזה X.X; וגם התאורה בחדר שלי עושה קסמים פה ושם ם; אז כוסית, אני לא X3; אבל תודע בכל במקרה XD

למעלה