מזל טוב...

מזל טוב...

תמר ילדה במזל טוב בן זכר... ויקרא שמו בישראל- (נשאיר להורים). בעז"ה שיכנס לברית, לתורה, חופה ומעשים טובים.

מזלטוב!!!!!!

האמת היא שכבר שלחתי לתמר SMS (מעניין מתי היא תראה אותו..
), אבל נברך גם כאן (שמא האב המאושר יקפוץ לבקר..): שתזכו לגדלו לתורה, לחופה ולמעשים טובים, והעיקר שיהיה מקסים כמו ההורים המקסימים שלו.
וואו, אני לא מעכלת, תמר אמא!!!!!!

רחלייי מזלטוב!!!! ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שגם האחים של יהודה אומרים שהוא דומה לה..
סתם סתם.. וואייי איזה אושר!!!!!!!!

יואו יואו יואו יואו ../images/Emo65.gif

רק עכשיו נכנסתי לאיסי ופתאום מליוני הודעות (בדיוק אחת מנוית) "תמר ילדה בן" אז מה יש להגיד? מזל טוב שתזכו להרבה דברים טובים ממנו שיגדל ויהיה ירא שמיים והכל. עד 120 מזל טוב

פששש איזה אדיר!!!

בס"ד המון מזל טוב תמר ויהודה היקרים.... יהי רצון שתרוו מילדכם נחת ותזכו לגדל אותו לתורה מצוות ומעשים טובים...

eliya59

New member
מזל"ט!!!!

כל שנה ביומולדת תהיה לו עוגת מצות!!! שוס!!! מזל"ט!

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אהההההההההההההההההההההה סבתא שילייייייייייייי!!! את אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בהצלחהההההההה ואגב!! אני מכירה אותו כשהוא עוד היה בבטן..חחחח

אני מכירה אותו עוד יותתתתתתתתרררררר

הרגשתי אותו קופץ!! ובע"ה עוד מעט אנחנו נראה אותווווווווווו אמןןןןן בע"ה!!!!!!! איזה נסיךךךךךךךךךך

isilme

New member
../images/Emo205.gifיווווווווו!!!

איזה אושר! הלוואי שהוא יגדל ויהיה ילד חכם וצדיק.

פורסם אפילו ברוטר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהייה במזלטוב... תמר/רחלי, ד"ש לסבא המאושר..

../images/Emo2.gif

כשתמר גילתה מי אני, ושאני מכיר את אבא שלה היטב (מלפני שהכרתי את שמה בכלל) .. היא בקשה ממני לא להעלות שום כתבה עם שמו/תמונתו.. אז, מספיק שאני נתתי רמז.. למי שמכיר כבר.. לא הייה צריך להביא לינק..

RESTO

New member
יאאאאא איזה מגניב ../images/Emo13.gif

ממש מזל טוב!! ! ואיך אמר לי פעם חבר " חג שמח, כי אם הוא לא שמח אז הוא לא חג..." וואחד שמחה יש לכם!!! מזל טוב!!! !

SGVB

New member
../images/Emo95.gif וואי מזל טוב! ../images/Emo95.gif

בס"ד מזל טווווב ענקי!!!!!!! נ.ב. לתמר- מזל טוב גם מאחותי.....

שרוך

New member
../images/Emo95.gif תמר&יהודה../images/Emo95.gif

בס"ד תמר ויהודה היקרים שיהיה המון המון המון מזל טוב... כמה שמחתי לשמוע את הבשורה שנולד דור המשך לפורום... אז שיהיה המון המון המון מזל טוב שתזכו להכניסו לבריתו של אברהם אבינו וכמובן אח"כ להכניסו לחופה.... מזל טוב חג שמח שרוך

רוני13

New member
אהההה!!!!!

תמר מזל"ט!!!!
שיהיה לך ולו וללו השני חחח הרבה אושר ובריאות והשהקטנטן יהיה צדיק קטן...

למעלה