מזל טוב

steelwater

New member
מזל טוב

היום, או שזה כבר אתמול, התחילו הצילומים לעונה השישית של סקראבס יייי!
אני מקווה שתהיה עונה ממש טובה, אני די סומכת עליהם שהיא תהיה טובה. תאחלו דברים כי גם ככה אין פה שרשורים כל-כך בפורום.

Angelus

New member
הו.. סקראבסיס..../images/Emo99.gif

אני כל כך מצפה לזה. זה ממש נראה כאילו עברו עשורים מאז שסיימתי לראות את העונה ה-5.
אגב, יש קצת שמועות על העונה ה-6? מבחינת קאסט וכו'? והאם זה סופי שישדרו את זה כסדרת מיד-סיזן?
מזל טוב [רב]

steelwater

New member
You're so back!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

ואת לבטח ממלא את התפקיד שלך!
ברוכה השבה! איך היה?

אהוי. טחנו לי את השכל עד אובדן

חושים...
ייקח לי יום יומיים להתאושש לפני שאוכל לשוב לפעילות מלאה בפורומים
אבל אשתדל

אתר כזה שלכל משתמש יש דף משלו

עם תמונות ותגובות וכאלה. והוספת הודעה ישנה זה להוסיף הודעה בעיצוב הקודם של תפוז במקום בחדש...

steelwater

New member
מיי ספייס

אני מוספיה למה שגיתיתי אמרה. יש לך גם בלוג וכל מיני כאלו ופשוט זה כשמו כן הוא, המקום שלך, אתה יכול לשים שם מה שבא לך. לכתוב, לשים תמונות, סרטי וידיאו, שירים, לדבר עם אנשים ועוד. יש להם גם קטע כזה של דפי מוזיקה של כל מיני אמנים מפורסמים כמו U2, קולדפליי ואואזיס וגם של אאמנים פחות מפורסמים ושמתפרסמים עכשיו. אם שמעתם את השיר Smile של מישהי ששכחתי את השם הפרטי שלה אבל השם משפחה שלה זה אלן אז יש לה דף סמיי ספייס וככה גילו אותה.

Dush Baby

New member
אמברייייי

למרות שלא הייתי פה, תהיתי לאן נעלמת. [: אני עדיין לא מבינה למה התחילו את השידורים של סקראבס ביס מהעונה הרביעית.. אני רוצה לראות הכל מההתחלה!

steelwater

New member
יא!

אתמול חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה פרק ביס
היא אמרה שעכשיו היא רואה את זה בהשפעתי ושהז די טוב
והיא אמרה שעכשיו בגלל הסדרה אז זה גורם לך לחשוב על כל מיני דבריםפ ולפנטז מהם דברים מטורפים כאלה חחח!

למעלה