מזל טוב!!

מזל טוב!!

על הפורם החדש.. ברכות למסניפי האבק האהובים עלי!!
ועכשיו אחרי ההתחנפות שאלה חשובה: האם איפשר לנסוע עם דו"ש בכביש רטוב? האם מידת הסכנה היא גבוהה בהרבה מנסיעה על אופנוע כביש? (אני קונה חודש הבא כלי ויכול להיות שהדבר יכריע את החלטתי בעדיפות לאיזה אופנוע לקנות)

TShavit

New member
נהפוך הוא!

דו"ש (4 פעימות, כמובן) יותר עדיף, יען כי: 1) צמיגי קוביות, ואפילו צמיגי דו"ש מתונים, מנקזים מים יותר טוב. 2) אופי הכוח של בוכנה בודדת (במיוחד צנועת-הספק) מתאים יותר מכל תצורת מנוע אחר למצבים של אחיזה נמוכה. 3) הישיבה הגבוהה משפרת את שדה הראיה. בהצלחה... טל

TShavit

New member
ודרך אגב: ´אפשר´ ולא ´איפשר´

למשל: אפשר לשפר אפשר לשנות המילה "איפשר" היא הטיה בגוף שלישי של הפועל "לאפשר", כדלהלן: הוא איפשר לי להגיע הוא איפשר לי להעלות את הק.ט.מ על הטנדר וכן הלאה. אני מתקן כי ראיתי את הטעות הזו חוזרת אצלך הרבה פעמים, אם אני לא טועה... טל מגן הלשון העברית דיקן הדקדוק בפורום סולטן סימני הפיסוק אביר העברית כהלכה

gradar

New member
טל, נו.... מתי גם אתה...באבירי השטח

ואפשר להמליץ... קורס רכיבה, לא תאמין כמה אפשר לשפר......

אבל..

לפי מה שהבנתי הקוביות מתאימות לבוץ לעומת גלגלי כביש המתאימים לכביש.. הפחד שלי הוא להחילק עם האופנוע בגשם בגלל שהוא לא מתאים, אני חייבת לציין נקודה חשובה, אין לי זמן/כסף לנסוע בשטח, האופנוע מיועד רק לעיר ואולי גם להצטרפות לטיולי המועדון.. לכן זה מאוד חשוב לי הבטיחות בכביש. אם כמו שאתה אומר, זה לא אמור להוות בעיה אני מתכוונת לקנות XT חודש הבא, במקום ה-GS שהיה בתיכנון..

TShavit

New member
הסירי דאגה מלבך...

הסיכוי שלך להחליק עם XT בגשם הרבה יותר קטן מהסיכוי להחליק עם GS. יהיה בסדר. תני גז (בזהירות) טל

אוקיי,

שאלה אחרונה! אני רוצה להצטרף לטיולים וכו´ האם זה אפשרי עם XT350? מבחינת נוחות שלי וכמובן של האופנוע המדובר..

יווו גדוווול אופנוברית מצטרפת....

כל הכבוד כמה שניסיתי לשכנע אותך לקנות DR בסוף תביא אותה ב XT מגניב כל הכבוד גם לפי דעתי עדיף דו"ש על אופנוע כביש למה לא להנות משתי עולמות במכה אחת? מחולה שטח שממזמן לא דיבר עם אופנוברית.

R750-Girl

New member
האמת היא שבשיעורים על XT600

הגעתי לרצפה...בקושי, אבל הגעתי.

../images/Emo25.gif ../images/Emo9.gif

לא רק אתה.. גם קולרגול ניסה נואשות לשכנע אותי..
ברגע השבירה שחשב שאין לו סיכוי איתי, אני לבד הגעתי למסקנה הזאת![ (הכל החל כשבניתי דגם של אופנוע שטח אז הבנתי שאין לי איך לברוח מזה, זה בחר בי!)

קולרגול עדיין לא התייאש ממך יקרתי

ומה חשבת שהמיסיונר הגדול קורלגול , ייותר על צאן מרעו כל כך בקלות חלילה ומה יקרה כשיגיע זמני להתייצב אצל החגב הגדול אשר יושב במרומים ואצטרך לתת לו דין וחשבון על כל הכבשים הטועים אשר באחו ? מה יקרה אז לדעתך? הוא ישלח אותי לגיהינום של אספלט ופיח!!!!
כשאשמדאים וליליות עטויים חליפות עור של דיינז צולים את נחירי בפיח ועשן אוטובוסים מחניק , יראו לי סרטונים של העמותה במתכונת של מירוץ קסריה שוב ושוב !!!
חלילה !! עורי מצטמרר רק למחשבה שאאבד אחד מחגבי האבודים לאבדון הכביש והשחור ... קולרגול

למעלה