מזל טוב?

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
=]

אני אקח את המשפט האחרון כמחמאה (?!). אני גם מאוד מעריכה כאן את רוב האנשים, אם לא את כולם. בגלל זה במבט לאחור זה נראה לי מיותר, כל אחד והדעות שלו, והחינוך בו הוא גדל. אני לא חושבת שהניסיון שלי לשנות פה דעות ושל אנשים כאן לשנות את הדעות שלי הוא הגיוני. מילא לנסות לעבוד על אחד שניים, אבל יש גבול ליכולות שלי=]. אני מבינה מאיפה האמונה בדברים כאן באה, אבל אני לא מתחברת. אני לא מתחרטת על מה שאמרתי, אבל זה נראה לי סתם מיותר מה שזה גרם. אני לא חושבת שמישהו כאן באמת הבין אותי ואני גם כנראה לא הבנתי את הרוב, ואני לא מרגישה שהתנפלו עליי זה לגיטימי מה שקרה כאן. אני לא מרגישה צורך להסביר את ההשקפת עולם שלי והדעות שלי פה כמו שאמרתי כבר קודם. אבל בדוגרי תודה אור :)

התכוונתי ש..

אני מעריכה אותך כי ידעת שהרוב אם לא כולם בדעה אחרת משלך ולמרות זאת באת ואמרת את מה שאת חושבת...תכונה שאני אישית מאוד מעריכה :)

levkovico

New member
יאיר חשוב שתקרא את זה אחי

אני אוכל עצמי איך הצליחו חבורת יואל חסון להוליך אותנו שולל אחרי חברי ההנהגה ונגד דני דנון בזמנו..... מתברר שכל האופרטונוסיטים הללו ( צופיה, וידרמן, וכל חברי ההנהגה הישנה) הצליחו לחבל בתנועת בית"ר ולהשתמש בשק הטוב ביותר- הנוער עצבו. והמשיכו במשימתם לפורר את מפלגת הליכוד ולמחוק כל זכר לאידיאולוגיה ביתר"ית אמיתית בכניסתם המזוויעה למפלגת "קדישה" ואני מדבר על יאול על רועי תומר על סהר פינטו וכל האנשים שבשביל ג'וב עלוב של עוזרים פרלמנטריים נטשו אידיאולוגייה!!!!! אבל אל דאגה הביתתריים האמיתיים הם כאן וכמו שחינכו אותנו לא נוותר! אני שואף עידוד מאמא של משה אשר לא ויתרה על האידיאולוגייה שלה למרות שהיה לה מקום מובטח ברשימת קדימה הארורה! חזק ואמץ!!! תנועת בית"ר פה ולא תיעלם!!!

מה שקרה אם חלק מהאנשים האלו

אגב לא כולם אלה מעטים מהם הוא עצוב מאוד מה שהיה היה נכון ואני עדיין חושב שצדקנו...

levkovico

New member
תסביר לי איך בדיוק....

חבורת השקרנים מילאה לנו את הראש בשטויות והיום מתברר לנו מי אידיאולוגים ומי אנשי הג'ובים!

דבר ראשון

לך הם בטח לא מלאו את הראש... דבר שני זה שהם הפכו להיות מחפשי כיסאות זה עצוב אבל זה לא משנה את העובדה שגם מי שיושב היום למעלה הוא כזה....

MS6

New member
אוהו.. מי נכנס לכתוב פה?

מסכים איתך על כל מילה. כל אותם "אידיאולוגים" התגלו כאופורטוניסטים ממדרגה ראשונה.

gdog

New member
חח..אני רואה שיש שם סימליות מסוימת.

לא ככה? חח...יש לו שם דורות המשך..

למעלה