מזל טוב?

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
מזל טוב?

מי שלא יודע, אהוד אולמרט היה חניך במעו"ז בנימינה.

mean girl 16

New member
אולי הוא עוד יכנס

יש עוד 8 מנדטים של מעטפות כפולות שסופרים רק היום.

..

זה כל כך כואב לכם? הרבה אנשים היו בביתר, אנשים נחמדים יותר ונחמדים פחות. מושחתים יותר ומושחתים פחות. גם מי שעכשיו בביתר לא כאלה נשמות טהורות (וזה כל כך לא אישי למישהו מפה)ויש אנשים יותר גרועים ממנו שהיו בביתר, ששי בביתר ועוד יהיו. ובאמת שלא בא לי לריב אבל הייתי חייבת להגיב. סופשבוע נעים=].

MS6

New member
כן אבל אין ספק שהוא אחד הגרועים...

אני מתבייש שהוא וציפי לבני היו בתנועה שלנו.

ואני מתבייש שיש אנשים

הטוענים לכתר עטרת ההוד וההדר הגאון והתגר גזע בית"ר שאינם מתביישים בכך שאנשים שטוענים שהם בית"רים מלכלכים כך את שם התנועה שוכחים את האידאולוגיה את ז'בוטינסקי את מעיין נעורייהם החינוך שקיבלו זורקים הכל בשביל כסא בשביל שחיתות ועוד כהנה וכהנה דברים מחפירים למעשה גורמים לי בזמן האחרון ליותר מידי פעמים בהם אני מעדיף לטמון ראשי בריצפה ולא להביט לאנשים בעיניים במקום ש"על אף כל אוייב וצר עוד נצעד בעוז ליום מחר" אני משפיל מבטי ואין לי מה לענות לבן אדם שבא וטען בפני אבל יואל חסון, ציפי ליבני, אולמרט, הנגבי והרשימה עוד ארוכה הם משלכם אלו אז מה אתם רוצים בעצם?... סיויקונית שאני מניח שזה סיוון אני מתנצל מראש על הדרך שזה ישמע אבל תחשבי על מה שאני אומר, אותי מבייש ומעצבן אנשים חלולים וחסרי הכפתיות וכל אחריות למצב ולמה שקורה לעם, לארץ וכד' אנשים כאלו הם רדודים לא גורמים לי גאווה לאומית ומגעלים אותי.... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר קלויר נ.ב מקווה שלא נעלבת ממה שאמרתי אבל קחי את זה לתשומת ליבך ותתחילי להאמין במה שאת עושה ולוקחת בו חלק הוא חשבו ואם את לא מאמינה לא נורא לאמר טעיתי אך אל תשכחי כי" אל תגידי כי איננודם אבינו מכבי כי 3 טיפות ממנו נמזגו בדם ליבי" (זה גם מתקשר לתגובה אחרת שלי להודעה אחרת שלך כאן בפורום בעמ' הזה)

באמת

שאין לך מה לדאוג. אני כל כך לא הולכת להעלב ממה שכותבים לי בפורום הזה. מעיין נעורייהם? סתם כי לא הבנתי מה הקשר אם אפשר הסבר. סיויקונית זה מסיון לא סיוון, אם זה היה סיוויקונית זה היה מתאים! ואני מגיבה על הקטנות כי לא הבנתי יותר מחצי ממה שאמרת. אם תואיל בטובתך לרדת לשפת העם זה יעזור. אני מאוד מאוד מאמינה במה שאני עושה, שזה להדריך נוער להיות אנשים טובים יותר לעצמם ולאחרים, אני בחיים לא אעשה משהו שאני לא מאמינה בו כמו לעשות לחניכים שלי שטיפות מוח על ז'בוטינסקי ותורתו. אז אל דאגה, אני כנה עם עצמי.

אני לא מבינה אותך...

את באמת לא מתייחסת למה שחשוב. אפחד לא אמר שתעשי שטיפת מוח לחניכים ואפחד גם לא רציך לעשות
אבל איך את יכולה להאמין בזה אם את לא מאינה בערכים ובתורה שז'בו דוגל בה וכמובן אנחנו?!

סיון

דבר ראשון חבל שאת יורדת מהפסים של דיון תרבותי אני לא רוצה להגיע למצב שבו ניסיתי לנהל דיון תרבותי וחידדתי את לשוני... אני לא יגיב לציניות שלך ואני ימשיך לדבוק בדיון אז דבר ראשון תקראי שוב עברתי שוב על ההודעה והיא לא כזאת קשה להבנה השאלה אם רצית להבין מה כתוב שם?... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר קלויר נ.ב דבר ראשון סיוון זה חודש מה זה סיון? דבר שני תעני עניינית בפעם הבאה...

החודש הוא סיון.

ואני נולדתי בכלל באייר, אבל בסוף אייר הייתי אמורה להוולד בסיון אם זה מה שמעניין אותך. בכל מקרה כל מה שאני חושבת ורוצה להגיד לא מתאים לפורום הזה כי אנשים לא קשורים מתערבים, מי שמעוניין 333268694 או [email protected] אני לא מפתחת פה יותר דיונים בנושא.

אם את מתכוונת אליי כלא קשור אז

נעים מוד אני יאיר והייתי בבית"ר עד השחיתות הגדולה ולברוח זה לא עסק.... תמצטתי את כל הדברים שרציתי להגיד....

לא דיברתי עלייך.

התכוונתי שממך כן הייתי רוצה לשמוע יותר, שאחרים מתערבים. איזה מעוז היית? ובן כמה אתה בכלל?

ואם התכוונת..

שאני בורחת, אז אני לא. אני לא מפחדת להגיד הכל. אבל זה לא נראה לי המקום המתאים.

סיון

אני מבינה אותך, זתומרת זה נראה ואיפשהו זה באמת ככה, שכולם כביכול מתנפלים עליך, אבל זו ממש לא הייתה הכוונה, לפחות לא שלי, ולדעתי זה כן חשוב לדבר על זה פה, ולהעלות דברים בסגנון של זה בפורום, נכון זה לא נעים שאת די יחידה בדעה אבל אולי אם תפרטי יותר, כמו למשל שעמית עשתה, נוכל להבין אותך יותר במקום שכולנו נתנפל עליך. שבוע טוב

ואני באמת מצטערת אם אמרתי משהו

שפגע הך או העליב אותך או לא היה במקום. כי זו ממש לא הכוונה שלי. ואני מאוד מעריכה אותך בתור בת אדם, למרות שאני לא מסכימה עם ההשקפות שלך.

למעלה