מזל טוב

מזל טוב

סוף סוף נפתח האתר המעולה הנפלא של ערכים, בו תוכלו למצוא חומר רב עשיר ומגוון בנושאי יהדות, ולראות דרכו את האמת שביהדות. כמו"כ ניתן להפנות שם שאלות אישיות ולקבל תשובות. אז אם מתחשק לכם להציץ מעט לעולמה המופלא של היהדות ולטעום ממנה מעט היכנסו עכשיו לערכים. ואם ברצונכם ללמוד על החרדים היכנסו כמובן ל מנוף. קריאה מהנה.

Yair Segal

New member
גם אני הבאתי את האתר

ניראה לי שהאנשים שכותבים פה מפחדים לקרוא משהו שלא אושר להם על ידי מנהל האתר. ראיתי שמעיפים פה אנשים בצורה חד צדדית וקיצונית. גם לי כתבו הודעה בשפה לא נעימה.

cusamano

New member
האתר מאושר!

אני מאשר את האתר ביליתי בו כמה זמן לקריאה ומצאתי דברים מאוד מעניינים... למרות שכמה דברים שחשבתי לא נכונים כמו שפתיחה שכתוב שלכל ההיסטוריה שרדנו הכל (מה, אתם גאים בזה שהיהודים הישתתפו בכל הטרגדיות הגדולות בעולם?!) שנית, לצערי יותר חילוניים מיתלוננים שנעשה להם אבל מאשר חרדים קשה לי לעקוב אחרי כל ההודעות. לכן אם יש לכם תלונה כיתבו ישר ואני אטפל בכל נושא בתודה שי

נראה לי שאתה מגזים. לא ראיתי הודעה

בשפה לא נעימה שהופנתה אליך מאת מנהל הפורום (מנהל האתר בלשונך), ולמען הדיוק לא ראיתי הודעה בשפה לא נעימה שנכתבה על ידו כלפי אף אחד. ואיפה האנשים שעפים בצורה חד צדדית וקיצונית? ראיתי גולשת *אחת* שנחסמה לאחר שניתנה לה אפשרות והיא סירבה להתנצל אחרי שאמרה דברים שהתפרשו כהוצאת דיבה. ואיפה כל ה"מ-פ-ח-ד-י-ם"?

Yair Segal

New member
סליחה, אני מתנצל

לא היתכוונתי שמישהו היתיחס אלי רע אבל ראיתי שמישהוא ענה לא יפה להרצל וגם ראיתי שמישהוא, אני חושב שמנהל הפורום איים למחוק, אז זה קצת היפריע לי. סליחה אם פגעתי במישהוא.

אצלכם לא מעיפים - פשוט לא מכניסים

יאיר סגל - האם נגמרו לך בתי הספר שאתה בא לבצע כאן הטפות מיסיונריות? חבל על הזמן שלך. לך במקום זה לתחנה המרכזית, אולי שם תמצא פראיירים שיתנו לך להניח עליהם יד ותפילין.

האם הם פותחים שעריהם לביקורת

של חילונים? רק להם ולשליחיהם, הגלויים והסמויים, אנחנו מתירים להיכנס ולהביע דעות המנוגדות לדעותינו, כמו, למשל, התארים הסופרלטיביים "מעולה" או "נפלא" למערכו של שטיפות מוח מסיונריות מובהקות. שום מבקר חילוני, שינסה לומר שם את דעתו, למשל אני את דעתי זו, לא יוכל להיכנס לאתר או לפורום שלהם.

Yair Segal

New member
אבל גם אתם לא נותנים פה לדבר

וכל הזמן עונים לא יפה מאימים לימחוק הודעות אז איך אתם שונים מהם? אתם נותנים לאנשים ליבקר את מה שכתוב באתר של חופש?

לחילוני גאה

אתה כתבת ש"הם" לא נותנים להיכנס לאתר שלהם או לפורום שלהם להביע דעות.... שטויות במיץ עגבניות. באתר המרכזי להסברה חרדית הלא הוא אתר "מנוף", ניתן לכתוב תגובה על כל מאמר בכל עניין ובכל נושא שהם מעלים, אתה יכול להוכיח להם שהם לא צודקים במה שהם כותבים על כל מאמר ומאמר, והכל מוכנס כתגובה גלויה בדף המאמר עצמו, וגם בבמתדיון נפרדת שיש להם ששם ניתן לשאול ולהעלות לדיון כל עניין, תחום ונושא הקשור לדת או לחרדים. כמובן בתנאי שהתגובה אינה כוללת דיברי נאצה וכדו´. כמוכן באתר החדש של האירגון "ערכים" שניפתח השבוע, גם ניתן להשאיר שאלות ותגובות על מה שהם מעלים שם. אז קדימה.. (אגב באתר חופש לא ניתן לפרסם תגובה באתר, ניתן רק לשלוח אימייל ואז אם מדובר בחומר בומבסטי, כלומר כזה שניתן להפיק ממנו ´מטעמים´ ולהפוך אותו לכלי ניגוח כבומרנג נגד הדת או החרדים, רק אז הם יעלו את התגובה וכנ"ל אבל זה קורה ממש רק לעיתים רחוקות)

אלי היהודי לא אומר זאת בפרוש, אז...

... אני אגיד: החברה החרדית היא חברה פתוחה ופלורליסטית, שמעודדת מחשבה ביקורתית ועצמאית. ובעניין פלורליזם, אני נוהג כמו שהמליץ מורי ורבי, קדיד לפר במאמר הנפלא שלו תחליטו - אתם איתנו או לא. רוצים פלורליזם? תנו פלורליזם. סיפר שניאור עינם בכנס של חופש שאנשי חב"ד ביקשו להקים סוכה בקיבוץ שלו. הוא כמובן הסכים - בתנאי שיתנו לו להקים סוכה חילונית בבני ברק. משום מה הם לא הסכימו.

למעלה