מזל טוב!!!!!!!!!

כראה שאתם לא יודעים

עם כל הכל לאמג'ד ויש לי הרה כבוד אלו :) הוא לא הראשון ואם אני לא טועה הוא ומדינה עברו את 3000 מילארד ככה שיקח עוד זמן אבל זה היה בגלל ניצול שוק לווינים שהיה בקרשים (אחרי זה ערן החזיר הכל למצבם הרגיל..) בכל מקרה (בזמן התקיפה נגד ST1 מדינה מ-MGH עברה את המחסום הזה (עמית וכל חברי ST1 התלוננו בגלל שהם לא הבינו את הניסוח של ההוראות של מטוסי התובלה (למרות שהניסוח היה די מבלבל) תקנו אותי אם אני טועה בבקשה:) יום טוב..

evil44

New member
אתה צודק

ערן הרס אותנו בקח שהוא עשה את החוק שרק לחברי ברית המטוס אז כל אלה שהיו ב100 הראשונה לו היו בברית אזלא יכלנו לישלוח ובעיקרן היה אפשר לישלוח לכל אחד!!!!!!!! ערן לא אהב אותנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 כל יום הביא חוק אחר נגדנו

evil44

New member
מי שרוצה ליקרוא

שיכנס לפורום ההיסטרויה ותבינו למה אין מה שהרס אותנו היו החוקים

2bis

New member
בפורום השני של המשחק

ד"א ... ירון היה הראשון שעבר את ה2 ביליון! או טריליון

evil44

New member
שמה בוגד חרא מדינה היה הראשון

אז אל תזיין תשכל למרות שידענו שאתה בוגד כל הזמן

אתה טועה

מדינה לא היה בזמן הליחמה של MGH בST1 הוא נסגר לפני זה בעוון ניצול שוק הלווינים שהיה נמוך(18 אלף..) ולכן הדבר ההגיוני ביותר השוא ואמג'ד לא יודע מי ראשון עברו את הסכום הזה קודם לכן..

dragonit12

New member
אתה טועה

ערן לא עשה את זה בכוונה תבין היה לכם בעיה בהבנת הנקרא של זה (הניסוח היה מבלבל אבל זו לא אשמתו של אף1 ) חוץ מזה שכמו כל דבר שקרה במשחק זה ניסוי על המדינה שלך יכלתם לנסות את זה (לא היה משנה בכלום אם לא יכלתם לשלוח אז היה כתוב (אני יודע שMGH ניסו את זה בוודאות והיו כאלו שהתפלאו מזה שהצלחו לשלוח סיועים לאנשים שלא היו באותה הברית איתם אז... ) חוץ מזה לאחר שMGH עשו את זה אתם גם התחלתם לרכז כוחות אצל כמה מדינות לא יודע אצל מי. לסיכום אסור לכם לתלות את האשמה בנפילה שלכם (על סמך זה שלא הבנתם כראוי את הנאמר!!)

meetAmeet

New member
אבל הוא עשה את זה לבד...

לפחות בערך, להשיג את הכוח מכל הברית שלך זה לא בדיוק אותו הדבר.

gs83

New member
היה לו הרגע שאני ראיתי כמעט 3

טריליון, ממש קרוב, ואז זה ירד לפחות מ2.5 טריליון...מה זה? מכירות או משהו?

fishbachman

New member
בטח מכר לווינים או טנט

המחירים שלהם הם חצי מהכוח אז במכירות רציניות שלהם מאבדים הרבה כוח...

למעלה