תודה חג שמח גם לך אוהבת מאוד
G Green Day 1 New member 20/10/05 #17 לירז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif קודם כל, שיהיה לך חג סוכות מעולה !!! לך ולשאר האחרים מממ... הקליפ "הכל יהיה בסדר" ממש ממש יפה - הביצוע, ההשקעה, התאפורה... פשוט בימוי מעולה! (הוא ממש לפני כמה דק' בערוץ מוסיקה 24 ניצח את הקליפ של - שרון חזיז -"יזראל" בתוכנית "המבוקשים" ממש כל הכבוד! ואני זה עומרי זה שביקש בצ'אט של "NRG" שתשירי לנו (Green Day 1) כל הכבוד!!! וחג שמיייייייח!
לירז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif קודם כל, שיהיה לך חג סוכות מעולה !!! לך ולשאר האחרים מממ... הקליפ "הכל יהיה בסדר" ממש ממש יפה - הביצוע, ההשקעה, התאפורה... פשוט בימוי מעולה! (הוא ממש לפני כמה דק' בערוץ מוסיקה 24 ניצח את הקליפ של - שרון חזיז -"יזראל" בתוכנית "המבוקשים" ממש כל הכבוד! ואני זה עומרי זה שביקש בצ'אט של "NRG" שתשירי לנו (Green Day 1) כל הכבוד!!! וחג שמיייייייח!
G Green Day 1 New member 20/10/05 #21 אני יודע לשרשר... אך... תפוז!!!!!!!!! לא שרשר לי את זה נכון!!! אררררררר זאת לא פעם ראשונה שזה קורה!