מזל טוב.

אבג5

New member
מזל טוב.

על הפורום החדש,אני יותר בקטע של הכדורגל,אדום כמוכם רק ליבי שייך לקבוצה מהדרום-הפועל באר שבע. נהנתי לראות את הקהל העצום שהבאתם ליד אליהו ואת הבית ספר שעשיתם לצהובים. כל הכבוד

AGENT SHESH

New member
בהחלט כן!../images/Emo73.gif

ובעבר אף היתה קבוצת פאר... שיחקה בליגה הגבוהה (לאומית, ליגת העל) שנים רבות, שנה שעברה לא עלתה לליגת העל בחוסר מזל עצום... הקבוצה משחקת כיום בליגה הלאומית, וישנם דיבורים על בניית קבוצה לליגת העל לקראת שנה הבאה...

red 4 ever

New member
אתה שואל ברצינות?

טוב אולי לא היית בארץ או שנחטפת על ידי חייזרים אז לידע הכללי שלך להפועל ירושלים כדורגל יש קהל עצום ומדהים. בליגה הארצית לקראת משחקי ההכרעה הגיעו 6000+ לטדי. בליגה הלאומית שנה שעברה במשחקי ההכרעה למרות השידורים הישירים באו לטדי קרוב ל7000 איש ו1500 למשחקי חוץ. לגמר גביע הבאנו קרוב ל12000 אוהדים. גם היום למרות שהעונה גמורה עדיין מגיעה כמות די יפה לטדי ולהפועל ירושלים יש הרבה יותר קהל מאשר קבוצות כמו מכבי פתח תקווה,מכבי נתניה,בני יהודה,הפועל פתח תקווה,אחי נצרת ויש הרבה יותר קהל מאשר לכל קבוצה בליגה הלאומית. אם בעל בית נורמלי הפועל ירושלים היתה בין 5 הגדולות מבחינת אוהדים יש פונטציאל עצום וברע שהפועל תיתן עונות יפות בליגת העל הר הגעש באדום יתפרץ. דש לחייזרים שחטפו אותך

רד1

New member
סליחהה??..

להפועל יש פוטנציאל אוהדים [תקשיב טוב ] בין הגדולים בארץ... יש אוהדים שעדיין במחתרת נו אבל הם עוד יעלו ...אגב בירושלים יש כמעט שוויון בין אוהדי ביתר להפועל... וזו לא בדיחה.. איפה חיים ברעם כשצריך אותו???

AGENT SHESH

New member
לקרוא לו?../images/Emo73.gif

אגב, יש פה קישור לספר שלו בדף הראשי, למי שרוצה לקנות - ממליץ בחום
קראתי, ספר מצוין!

רד1

New member
ל agent ../images/Emo9.gif

כן תקרא לו . אנא אמור לו שיבוא למלחה הוא חסר לי שם.
אני בהחלט מתכוון לקרוא את הספר החדש שלו...

AGENT SHESH

New member
הממ...../images/Emo73.gif

דווקא נתקלתי בו שם כמה פעמים... אבל הוא לא נוהג להגיע לשם דרך קבע... ואדבר איתו מחר (ברצינות) ואזמין אותו לכאן...

למעלה