מזל טוב..

מזל טוב..

היי חברים יקרים.. אני חדשה בפורום הזה ואני שמחה שנתקלתי בו כי יש לי המון שאלות. אמנם אני חדשה בתחום הסקווש (משחקת רק מספר חודשים) אבל יש לי רקע של בערך כל החיים שלי בטניס שולחן ולכן יש לי את היכולת לשחק סקווש. אני משחקת (בחובבנות) בקאנטרי גלי הדר בראשון לציון, עם חברים (חובבנים ביותר) ולכן אין לי את היכולת להתקדם איתם... השאלות שלי הן: האם מישהו משחק באיזור.??? האם מישהו מחפש פרטנרית חובבנית אבל עם יכולות להתפתח.??? אני ניידת ויכולה ומוכנה לשחק גם בת"א או ברעננה אם צריך... תודה רבה מראש - על הקמת הפורום.. אני אפיץ אותו בקרב חברי הסקוושרים. נטע קורן [email protected]

oferbar

New member
תודה רבה

לוקח זמן להתחיל לשלוט במחבט וצריך להתמסר לזה, אבל אז מתחיל הכיף
הייתי מציע לך: 1. לרשום את שמך על לוח שחקנים שמחפשים שותפים במועדונים, או להתקשר לשחקנים שכבר רשומים. אני מצאתי שותף לפני שלוש שנים ומאז אנו משחקים כמעט כל שבוע. 2. להצטרף לאיזו שהיא מסגרת, למשל ליגת המועדונים או ליגת לילה. זו דרך מצויינת לרכוש נסיון ולהכיר שחקנים אחרים. בהצלחה!

בבקשה וגם...

אם אתה מכיר את גלי הדר אז אתה בטח יודע שקהילת הסקוושרים שם היא דלילה ביותר ואין התייחסות יתרה ללוח המודעות (לדעתי אפילו לא בשימוש) ולכן איני יכולה למצוא שם שותף למשחק. מה זאת אומרת - ליגת לילה? זה רק ברעננה, לא?! איך הפרוצדורה הולכת.??? אני מודה לך על ההענות,

oferbar

New member
ליגות

יש ליגת לילה בהרצליה, פרטים במועדון. ברעננה יש ליגה לחברים לפי רמות, אולי תוכלי להצטרף למתחילים. ליגת מועדונים זה בין המועדונים באיזור. צריך להיות חבר במועדון כדי להשתתף. הליגה אמורה להתחיל בימים אלו ונמשכת עד מאי.

למעלה