מזל טוב!!!!!

LIRONSH100

New member
מזל טוב!!!!!

כן, עוד יום הולדת.. (אנחנו ממש בתקופה של ימי הולדת!!) הפעם זה ל.. בתי!!!!!! היפה שלנו.. אז מאמי שלי.. מה אני כבר אגיד לך? (שלא איחלתי לך במקושרים במשתמש של ג'ון היקר שלי..) תהיה מקסימה כמו שאת, תמשיכי לחייך את החיוך המקסים שלך, ואל תפסיקי, TO Keeping on The Faith.... מתה עליך... לירונקי.... (כן, זה הכיוני שהיא מצאה לי- למי שיש בעיות עם זה- שיפנה עליה- וימצא כינוי חדש (ולא לירוני!!!)

nogao10

New member
../images/Emo213.gif ברכות!! ../images/Emo77.gif

לבת אל: המון המון מזל טוב!!! שנת עושר, אושר, ובון ג'ובי.... בעצם, אין לי כל כך מה לומר, כי אני יודעת מה המתנה שאת הכי רוצה ואני ממש מקווה שזה יתגשם בקרוב, ובכל מקרה, אני מקווה שעד יום ההולדת הבא כבר תוכלי להגיד שאת עוד אחת מהמעריצות שהיו על הבמה ו.... חחחחח, טוב, אני אתן לך להמשיך את התסריט. אל תתני לאף אחד לקלקל לך את השמחה ותמשיכי לחייך, מקווה שהצבא יסתדר על הצד הטוב ביותר, ובכל מקרה, תזכרי שתמיד חשוב to KEEP THE FAITH ומה שלא יקרה אל תשכחי שאת Woman in Love וגם אם בון ג'ובי מתעקשים כרגע לשמור על The distance אני בטוחה שבקרוב תשלחי Letter to a Friend ומה שיקרה אחרי יהיה שג'ון בעצמו יגיד לך: I Just Want to Be Your Man בכל מקרה, בעניין הזה גם ריצ'י Willing to try ודייב חושב שמגיע לו Second chance, ואל תשאלי בכלל על טיקו שחושב שתופיעי לו Only in My Dreams, אז בקיצור כל בונג' לא יכולים לחכות שהם יגיעו לארץ ויפגשו אותך!!!! אז בברכה שכל מה שיקרה לך תוכלי- Blame It on the Love of Rock & Roll ואני אומר לג'ון בנוגע אלייך ש- Treat Her Right, כי הוא חייב לך את הDiamond Ring ובעצם כששתינו יודעות שבשביל ג'ון את Born to Be My Baby אין הרבה מה לומר לכבוד היום הולדת אלא I'll Be There for You ושבחיים שלך יהיה הרבה מהRiver of Love וממני, לסיום,Never Say Goodbye נוגה

למעלה