מזל טוב!!!!!

M5RLZ

New member
מזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif

מארון זכו בפריצת השנה של גלגלצ!!!!!!! יווווווו איך מגיע להם!!!!!!!!!! איזה מוכשרים!!!!!!!!!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifיאאאאאאאאאאא../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

את יודעת אולי באיזה מקומות השירים שלהם ממוקמים?

n o f a r i

New member
נצל"ש מצטערת שזה פה...

אממ יש לי שאלה שחשובה מאוד בשבילי... תענו לי בכלליות אם אתן יכולות אז זה הסיפור: יש מישהו שאני ממש רוצה ואנחנו ידידים מאוד קרובים ודיברנו על כל הקטע הזה של קשר בין ידידים וכמה זה הורס אחר"כ את הקשר וכד' אבל למרות זאת הוא לפעמים ממש רומז ועושה דברים שמראים על רצון.. אני לא יודעת מה לעשות אני מתה להגיד לו מה אני חושבת ולהיות איתו בסלבסטר אבל מפחדת שזה יפגע בקשר שלנו שכרגע ממש טוב! מה הייתן עושות במקומי?! להסתכן?? מצטערת שאני מעלה את זה פה רציתי יעוץ P: וד"א המון המון המון מזל"ט למארון כל הכבוד איזה כיף שהם זכו!!! זה ממש שימח אותי חיחיח :) אז שנה אזרחית טובה לכולם... נופר

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifהילה ורדיאל ז'קונט עונה ../images/Emo11.gif

מה אני הייתי עושה. קרה לי מקרה דומה רק הפוך, שידיד שלי נדלק עליי והוא אמר שהוא רוצה שנהיה יותר מידידים ואם אני לא רוצה אז אנחנו עדיין נשאר ידידים וזה בסדר מבחינתו. אז תגידי לו את זה ככה שאת רוצה יותר מקשר של ידידים אבל אם הוא לא רוצה אז שזה לא יפגע לך בקשר איתו
מקווה שעזרתי ..כי ואני ועצות לא הולכות ביחד

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifוסתם שתדעי../images/Emo3.gif

אמרתי לא שאני מעדיפה שנשאר ידידים
כי בלע לא יודעת הוא כזה מוזר ואני לא נמשכת אליו (תמיד נמשכים אלי בחורים מוזרים
). ואממ נשארו ידידים
עכשיו פחות אבל זה לא בגלל זה, הוא עבר משבר גיל הטיפשעשרה או משהו כזה

M5RLZ

New member
../images/Emo8.gif

עכשיו זה מגיע לחמשת הראשונים והם עדיין לא היו

M5RLZ

New member

הם זכו גם בהרכב השנה!!!!!!! וגם בשיר מספר 4-שי וויל בי לאבד!!!!! ןאדם וג'סי אםילו הגישו את השיר!!!!!!!!! אומייגאד!!!!!!! זה היה מדהים הם אמרו משו כזה בערך- This is adam and jesse from maroon5 and your listening to she will be loved on the annual chart of glglz(jesse:that sounds like spaceship!) אומייגאד!!!!!!!! זה היה כזה יפה!!!!!!! איזה חמודים!!!!!!! כ"כ כ"כ כ"כ מגיע להם......איזה מוכשרים!!!!!!!!!

M5RLZ

New member
שכחתי

בסוף השיר לילך ברנע ועומרי רונן שמגישים את המצעד אמרו שג'סי אמר שזה נשמע כמו חללית ואז הם אמרו שמארון 5 נשמע כמו שם של מוצר של טמבור או ריבה או משו טיפשים.......סתם......אני מתה על גלגלצ!!!!!

M5RLZ

New member

הם זכו בשיר השני!!!!!!!!! אומייגאד!!!!!!! איזו הצלחה...... והפעם גלעד שגב הגיש את השיר והוא אמר שזה הלהקה שהכי עשתה לו את זה השנה במיוחד השיר הזה!!!!!!!!! זיס לאב כמובן!!!!!!

מזל"ט מארוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יואוווו איזה טובבב!!!!! מצעד שווה!!!
רגע, מה עם דיס לאב? יוווו אני רוצה לשמוע את אדם וג'סי!!! יהיה את זה שוב??????????????? יאללה מארוןןןןןןןןןןןןןןןןן

Daniela one

New member
נצל"ש--->>שאלה

אתמול בTRL הם אמרו שיהיה להם סיבוב הופעות במרץ, אתם יודעים לאן?

moderator

New member
לא יודעת מה היה אצלכם.... ../images/Emo41.gif

אבל אצלנו במשרד בזמו שהקשבנו למצעד הייתה חגיגה!! בואו נודה בזה - פשוט שלטנו במצעד! גם תגלית השנה גם להקת השנה ושירים במקום הרביעי והשני ... ההישגים נהדרים! אני אישית מרוצה! וכל הכבוד לגלגל"צ שהשיגו כמה מילים מג'סי - "sounds like spaceship" - ענק

למעלה