מזל טוב!

ShinobiVsMe

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

לשחר יש היום יומהולדת! אפחד לא לשכוח!!

Johnni456

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif

היום יש יומולדת למנהלת הפורום שלנו (ושל עוד כמה
). אני מאחלת לך שנים של כיף ואושר ושתזכי לראות את כל הלהקות שאת אוהבת בלייב (ואם ראית אותם, תראי שוב). יום הולדת שמח!

xXx Lilo xXx

New member
אני התכוונתי לפתוח תשרשור ../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

שיהיה
אז צ'חררר!!!!!!11111אחדאחד המוןהמוןהמוןהמוןהמוןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב!
אמממ שתמשיכי לאהוב מוזיקה טובה. שתזכי להיות בעוד המוןהמוןהמון הופעות מ(א)גניבות. שתמשיכי להיות מנהלת מדהימההההההההה
ואמממ אני גרועה בברכות אז מזל טוב עד 23454545322 שנים, רק בריאות אושר עושר הצלחה וכו וכו. אוהבת המוןןןן לילו
(אה ותזכרי את ההוא מרמלה XD)(סתםסתם
)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחח תודה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ההוא מרמלה XD אז זהו.. שבשישי בלילה היו אצלי איזה 35 אנשים מהביתספר.. וגם הוא נסע את כל המרחק הזה בשבילי ונשאר לישון אצלי
האא כן.. אח שלי לקח את המזרון ~,~ אז המסכן מרמלה ישן על הרצפה ;;

xXx Lilo xXx

New member
חחחח הוא ישן אצלך בסוף? יא!!!../images/Emo29.gif

ס'נשמה!
העיקר שנהנת, ושהוא לא קיבל כאב גב או משהו XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכל הזמן שאלתי אותו אם הוא בסדר..

בבוקר רציתי אפילו לתת לו חצי שעה במיטה שלי ושאני אלך למקלחת חחחחח יוו והמממ הרחתי קודם את הכרית ויש לה ריח טובבבב!!!

../images/Emo65.gif מזל טוב!!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo141.gif

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, YOU LIVE IN A ZOO, YOU LOOK LIKE A MONKEEEEY, AND... YOU SMELL LIKE ONE TOO!
חרוש,אז מה? זה עדיין מגניב.

May Music

New member
|מזלטוב|../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

Emergency Exit

New member
שחררררררררררררררררר.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב מזלטוב יאווווווו. איןלישיחות וסמסים והיתי כל היום בצופים. איים סורי. אנד איי לאב יווווווווווווווווו.

a k c

New member
../images/Emo109.gifמזלטי"ם וכאלה../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo70.gif

נסטי XD

New member
שיט, מה אני עוד הפעם בדיליי?!?!?!

אבל המורה זה לא אני, זה הם!!! XDDDD עזבו, בעיות נפשיות..
מזל-טוב עד 32436543246576432457 [נראה אותך אומרת את המספר הזה..
] שתאכלי הרבה
, כי זה טעים..XD ושתזכי לראות את כל הלהקות שאת אוהבת, ואם יוצא לך, תקחי אותי.. אני אשלם לך..XD
קיצקיץ, כבר עכשו אני רואה שזה ממש גרוע, אז אני אתקע סמיילים לא קשורים..
טוב, די...מזל-טוב!!!!!!!

למעלה