מזל טוב!

מזל טוב!../images/Emo58.gif

סוף סוף פורום לתכנית באמת טובה! ס פ ו י ל ר ס פ י י ס אתם קולטים שאחרי יום חמישי הזה: א. פרו לא תהיה איתנו עוד? ב. מכושפות לא תהיה עד לעונת שידורים הבאה של ערוץ 3? (חוץ מאלה שמורידים את הפרקים- אני מעדיף לא כי אין לי סלבנות להוריד 200 מגה עם ה56 קיי שלי...)

As I Am

New member
תודה לך :)../images/Emo103.gif

ארר... שאנון דוהרטי... גרר... להרוג... להרוג... *מבט מטורף* אני בשמחה הייתי מורידה את הפרקים, אבל הקאזה שלי החליטה לשבות ולא למצוא שום דבר שקשור למילה CHARMED למרות שלי לבד יש פרק על המחשב! הא... מחשבים ואני, פשוט לא הולך ביחד... לין

As I Am

New member
ארר... לא. ../images/Emo103.gif

האמת היא ש*מאז* שהורדתי את הגרסה החדשה זה ככה
(אל תנסה להבין... המחשב שלי זה מעבר ליכולות ההבנה האנושיות).

Diva Star

New member
המממ...../images/Emo42.gif

הייתה כתבה בT.V. השבוע (עיתון הטלוויזיה של מעריב) לפני איזה חצי שנה... שפרו (שאנון דוהרטי) עוזבת בגלל שהייתה מריבה בינה לבין פיבי ושהאישה של מרלין מנסון (לא זוכרת איך קוראים לה...) תחליף אותה.. רציתי לשמור ת´כתבה הזאת כי היו שם גם שתי תמונות יפות אבל אמא שלי זרקה את זה בטעות...

As I Am

New member
*ארוסתו* במשך 3 שנים! ../images/Emo103.gif

נא לדייק, פיפול
אממ... כעיקרון - היא הייתה ארוסה שלו והם (הן?) נפרדו אח"כ... אני תוהה מה לקח להם כל כך הרבה זמן...
לין בכחול [אופל - (אני לא מאמינה שאני המנהלת ויש לי כאן הודעה צ´אטית...) - תתחברי לאס"ק!]

Mooa-Numi

New member
איזה מגניב זה להיות בכחול-נכון?!

את לא יודעת המ קרה לי... פעם כתבתי עוף בפורום שלי, ואני כזה "אוי שיט בטח ימחקו את זה..." ואז נזכרתי שהמחק אצלי
. איזה מגניבבבבבבבב!

*קליאו*

New member
הלוואי שיכולתי להיות כחולה!!!

הלוואי שיכולתי, {אפילו לכמה דקות} לראות איך זה להופיע עם שמי למעלה, ולהיות כחולה, ולמחוק איזו הודעה או שתיים...

Ophel McNeil

New member
רוז מגאווין.

ארוסתו של מרלין מנסון במשך שלוש שנים (זרקה אותו לפני החתונה), זמרת בפני עצמה, ומישהי שאתם ממש לא רוצים לקרוא את קורות החיים שלה. ולין, יש איזה שהיא סיבה מיוחדת שאני לא מצליחה להשלים כאן הודעות, לפני שזורקים אותי, או שהפורום סתם שונא אותי?

למעלה