מזל טוב.......

• פותח הנושא 2ms
  • פורסם בתאריך

2ms

New member
מזל טוב........./images/Emo49.gif

רק רציתי למסור מזל טוב ללינקין פארק על הזכיים שלהם בפרס בגראמי......... מגיע להם ובגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SuperTom

New member
Best Hard Rock Performance

שזה משהו כמו שיר הרוק הכבד של השנה...או משהו כזה... על קרוואלין הם זכו...

הנה זה מהאתר של גראמי שלינקין זכו

Category 17 Best Hard Rock Performance For solo vocals, or Duos/Groups with vocals. Singles or Tracks only. Crawling Linkin Park Track from: Hybrid Theory [Warner Bros. Records] אם תרצו תכנסו לאתר של בגראמי ותקראו הכל יש גם וידיאו ולראות אותם

HelloweeN

New member
אחחח לאן התדרדרנו ???

פעם ה- best hard rock perf. היו מועמדים מטאליקה, מגדת´, סלייר... וההיום רק חרא מומעד לזה... פתאטי עד דמעות... לאם נלעמו ימי הרוק האמיתיים ???

הממממ

אז ככה, לא לא ולא! אני לא כותבת תמידית בפורום הזה אבל נהנת לקרוא את הירידות המצחיקות בהחלט על לינקין. ובאמת!?!?!?!?!?!?!? לינקין פארק רוק כבד?! תעשו לי טובה! עכשיו ממש עברתם את זה. עד עכשיו לא ממש הפריע שאכן כן יש אנשים שמעריצים את לינקין.. אבל לקרוא לזה רוק? ועוד רוק כבד? לא נראה לי! זה פשוט מוגזם! אין סיכוי שלהקת בנים שלפחות 6 פעמים ביום איזה פרחה מזמזמת את השיר שלהם היא להקת רוק או בכלל רוק כבד. הלוו! עכשיו אני באמת מתעצבנת. לא איכפת לי שתעריצו אותם, זה ממש לא מזיז לי אבל אל תנסו אפילו להשוות אותם לרוק כבד.

kiticat

New member
באמת מגיע להם על השיר הזה.

פשוט שיר מדהים, ולמרות שלרוב נמאס על שיר חרוש, זה שיר שלא נמאס לעולם...

למעלה