מזל טוב!

פראזניק

New member
מזל טוב! ../images/Emo49.gif

ידידינו - וחברי להנהלת הפורום - עופר גיסין, אירס הערב את ביתו בשעה טובה ומוצלחת. מזל טוב. ושיזכו לבנות בית נאמן בישראל ע"פ דרך רבינו הק', לעשות נחת רוח לבורא עולם ולשמחו. וריאו בנים ובני בנים עוסקים בתורה ובמצוות והולכים בדרך רביה"ק כל הימים. אכי"ר.

asaf2000

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo20.gif

מזל טוב ר' עופר!
שיזכו להקים בית נאמן בישראל!

מזל טוב עופר.

בורא עולם בקניין השלם זה בניין, עדי עד ולנצח נצחים. ר' עופר ידידי, כולם בטח מברכים אותך ואת החתן והכלה ברכות רוחניות לרוב אני מברך אותך שיהה הכל בלי חובות כלל ובשפע גשמי גם כן. אם כבר מדברים אחא קשישא, כדאי להעלות קצת את הרמה בסביבה, משעמם קצת... ועניין הפרסומות, נחוץ טיפול, סה"כ אתה בטח זוכר... משמרת הצניעות או לא? בהצלחה רבה מרדכי

jewboy

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif ../images/Emo48.gif

מזל טוב הרב עופר שליט"א יהי רצון שהזווג יעלה מעלה ומעלה. ושיראו מהם הרבה נחת, ושיזכו לבנות בית נאמן בישראל עד ביאת גואל צדק,,, עופר מזל טוב מכל

כמו שאמא שלי אומרת ....../images/Emo49.gif

שבוע טוב ומזל טוב אליהו הנביא זכור לטוב ! הרבה נחת לבורא ולך מהזוג הטרי ...

הרשי

New member
אף אני מטצרף למברכים

אף אני משגר את מיטב הברכות והאיחולים לידידי היקר הרב עופר שלמה גיסין לרגל השמחה במעונו באירוסי בתו. ויהי רצון קדם אבוהון דבשמיא שהזווג יעלה יפה ענבי הגפן בענבי הגפן לתפארת עם ישראל אמן ואמן. מצטער על האחור פשוט הייתי מאוד טרוד בחודשיים האחרונים ולא היה לי כמעט זמן להכנס לאנטרנט.

למעלה