מזל טוב לבת-אל (bratz girl) על היותה מנהלת לא ידעתי איזה כיף בהצלחה!!!!! אואבתותך
נ נ ר ו ש New member 25/3/05 #1 מזל טוב../images/Emo24.gif לבת-אל (bratz girl) על היותה מנהלת לא ידעתי איזה כיף בהצלחה!!!!! אואבתותך
י ילדה שובבה1 New member 25/3/05 #2 בתאלוווווווווו'שש../images/Emo26.gif מזל טובבב בהצלחחההה בתור מנהלתתת אוהבת המוןןןןןןןןןן הילה ד"א את בתאל מהרשמי שלו
בתאלוווווווווו'שש../images/Emo26.gif מזל טובבב בהצלחחההה בתור מנהלתתת אוהבת המוןןןןןןןןןן הילה ד"א את בתאל מהרשמי שלו
• •°• נעמה•°• New member 25/3/05 #3 שמנע יש כבר שרשור כזה אבל אני עוד לא הגבתי אז עכשיו זה הזמן |מזל טוב והמון בהצלחה
א איילתוש שולטת New member 25/3/05 #6 אני שמתי לב לזה רק אתמול..../images/Emo12.gif וחשבתי שפתחו שרשור ולא ראיתי .. הסתכלתי בעמודים ישנים ולא ראיתי.. חח הרגשתי מטומטמת אז בת-אלושש..המון מזלל טובב אני בטוחה שתצליחי סומכת עלייך .. וואיי.. איזה כבודד יש לךך מנהלת פורום הראל מויאל בתפוזז
אני שמתי לב לזה רק אתמול..../images/Emo12.gif וחשבתי שפתחו שרשור ולא ראיתי .. הסתכלתי בעמודים ישנים ולא ראיתי.. חח הרגשתי מטומטמת אז בת-אלושש..המון מזלל טובב אני בטוחה שתצליחי סומכת עלייך .. וואיי.. איזה כבודד יש לךך מנהלת פורום הראל מויאל בתפוזז
נ נועם פורר New member 26/3/05 #8 ../images/Emo49.gif ו- ../images/Emo50.gif גם לחובב סקעת מותר להיות פה ולאחל בהצלחה למנהלת המקסימה, לא?! הרווחתן אחלה מנהלת.
../images/Emo49.gif ו- ../images/Emo50.gif גם לחובב סקעת מותר להיות פה ולאחל בהצלחה למנהלת המקסימה, לא?! הרווחתן אחלה מנהלת.
ר רינתוש בלסר New member 26/3/05 #9 ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif