מזל טוב!!!!!!!!!

VVEE MAN

New member
מזל טוב!!!!!!!!!../images/Emo124.gif

ליסמין עד 120 יום הולדת שמח!!!
עוד אייקונים?

omni96

New member
מזללללללל טווווווובבבבבב !!!!

ושמחההההה טובבבבבבבב ! ויהושוע טובבב !!!!!!! sweet 16 !!!!!!!!

bobby6killer

New member
סתאאאם מינוש האפי בירט'דאי!

מזל טוב עד מאה ו20 שכל מה שתחלמי תגישימי הרבהה אושר יושר וכושר! אוהב אותך בן!!! מ-ז-ל טוב!!!! ובלי לבאס,עכשיו תצטרכי לחכות שנה עשד היומולדת הבא!!!

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב! ^_^ ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמח ^_^

joey 666

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

עד 90 (כי רציני.. מי ירצה ליחיות עד 120?)

MiNUsH

New member
יווו אני מתרגשת!!

חחחח תודה רבה רבה.... שיהיה לכם המון המון אושר עושר יושר בריאות וכושר תמשיכו להיות חמודים כמו שאתם ויום הולדת שמח חח :)

bobby6killer

New member
חיחיחיח

בואו כולנו נשיר: happy birthday too you you live in a zoo you look like a monkey you smels like one too היהיהי סתם מיני מת עלייך עד מאה ושישים ותשע

sweet 666

New member
DOG, hey!!! זה שלי..השיר..

סתם, בנושקה'( !!! )..עזוב. אני אצטרף לשרשור המזל טובים, קצת מאוחר למדי, אבל עדיף מאף פעם.. במיוחד אחרי חרישה פרובוקאטיבית(אין לי מושג מה זה, נשמע חכם) בהיסטוריה... ואם זאת, ברוצוני לפתוח את עונת הבגרויות( שתמשך (בשבילי לפחות) 3 שנים שלמים...), סורי יסמין שאני מזכירה את הנושא העצוב הזה בהודעת המזל טוב שלך, אבל אין לי כוח לפתוח עוד אחת...אז שיהיה במזל...!

JACKASS 4 LIFE

New member
חחחחחחח...

רשמת שם 3 שנים שלמים ואז רציתי לרשום כזה ככה-3 שנים שלמים?! ובטעות יצא לי כמו שצריך... ואת הבנת משהוא אחר...חפיף..

sweet 666

New member
אין בעיות. חיחי...

הבעיות שלי לא מזיזים לי. יש דברים דפוקות אצלי, אבל חפיף... אני מסתדר עם זה וגם האחרים מסתרדות איכשהו...

BiAAcH

New member
גם קצת באיחור, אבל לא נורא....

מיני!! שיהיה לך המון מזל טוב, שתצליחי בהכל ושיהיה לך עד 120!! ואני ממש מצטער שלא יכולתי לבוא אתמול, כי הייתי חייב לקום היום מוקדם כדי להתכונן, ולא היה לי איך לחזור מוקדם, ופול נדפקתי... אבל לפחות התקשרתי להגיד מזל טוב... ואת כשאת חמודה, שאלתי מה את עושה היום אז אמרת שתומר בא אלייך.... (רק שלא ידעת שזה היה עם כל החבר'ה....
)

MiNUsH

New member
חחחחחחח

נשבעת לך לא חשדתי בכלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הייתי הכי מופתעת בעולםם היית צריך לראות את הפנים שלי!!!! לא נורא שלא באת גם ככה היית הורס...חחח סתם סתםםם לא נורא פעם הבאה...

למעלה