מזל טוב תום

מזל טוב תום../images/Emo70.gif

מי יתן והפורום יעלה וישגשג, אולי אני אפילו אטרח להרים את אחד מספרי הסידר השיושבים על המדף של אחי מזה שמונה שנים ואקרא אותו (אבל הוא נורא ארוך...
) ואז גם יהיה לי מה לתרום לפורום
ושוב מזל טוב!
ליה

FireDragon

New member
אמנם ארוך...

דבר ראשון, היי ליה. דבר שני, ואני חושב שכל מי שקרא את הספר יכול להסכים, שברגע שמתחברים לספר, האורך הוא לא בעיה, להפך, אצלי, לא רציתי שהספרים יגמרו(הם עוד לא נגמרו כמובן אבל בכל זאת...)

ShiVeee

New member
טל

מזל טוב!! שיחקת ... "ובגדול!" (עידן אלטרמן מ"ילדים סורגים...) אני הכי מזדהה ואוהב את גדילן קוץ רגל כי... אני בערך מזכיר אותו (לפי דעתי ודעת אנשים אחרים) והוא לפי דעתי , הכי כלי... שוב מזל טוב , מי ייתן והפורום לא ידהה לעולם... דביל

ShiVeee

New member
יש מצב שטעית..

הריי כתוב שלסער בהיר להב יש חרב לשתי ידיים ובתמונה ששמת הוא עם חרב ליד אחת ומה גם שהוא נראה קצת ברברי (מי-נהר...) תקן אותי אם אני טועה :)

strahd

New member
השערה

התמונה עצמה היא באמת סער בהיר-להב נלחם בסוף הספר השני על צריח הכהונה נגד שחק. החרב של סער היא אמם דו ידנית, אבל ידוע שהיה לו גם מגן באותו קרב, אז הוא היה צריך להשתמש רק ביד אחת. יש שתי סיבות לכך, אחת, סער הוא בחור חזק והוא יכול לשאת חרב דו ידנית עם יד אחת, זה לא מומלץ, במיוחד שאנחנו יודעים את תוצאת הקרב. אפשרות שניה היא שהחרב של סער היא לא חרב דו ידנית אלא חרב ממזרית שניתן להחזיק אותה או ביד אחת או בשתי ידים.

למעלה