מזל טוב - שהם (shoham95)

riktal

New member
מזל טוב - שהם (shoham95)

שיהיה לך יום הולדת הכי טוב בעולם, שתדעי רק אושר, עושר ושמחת חיים נצחית, שכל משאלות ליבך יתגשמו בדיוק איך שאת רוצה שהם יתגשמו ושלא תפסיקי לחייך לעולם! מזל טוב!!!

מזל טוב חמודה../images/Emo65.gif

אני מאחל לך שתגשימי את כל מה שתרצי, ושהשנה הקרובה תהיה הכי טובה ומדהימה שהייתה לך עד כה. בהצלחה בלימודים ובכל שאר התחומים! יומהולדת שמח

riktal

New member
Dude - בחייך

בשעה כזאת אני באמצע היום שלי...
אני קמה כל יום בשעה 05:00 (
)כדי להספיק להיות על המחשב חצי שעה לפני שאני צריכה להתכונן לעבודה, בגלל כמות המיילים הלא נורמלית שמגיעה אלי במשך הלילה
.

riktal

New member
במקרה הטוב

6 שעות . בגלל זה אני עצבנית ונובחת על אנשים כל הזמן
. ככה זה עם מכורים - אתמול התכוונתי לראות המנטליסט ואפילו אמרתי לחבר שלי שאני מנתקת את השיחה איתו כי יש לי המנטליסט, אבל היה רק תשע וחצי אז ישבתי עוד קצת במחשב וכאשר הרמתי את הראש היה כבר עשר ורבע, אז אמרתי שאני כבר לא אראה את הפרק (בשביל מה יש לי מקס) והלכתי למיטה. רק מה - במקום ללכת לישון, המשכתי לגלוש מהאייפון שלי
... כנראה שאני באמת מקרה אבוד
.

X יו יו S

New member
ואי איזה פרק היה בהמנטליסט

גם אני ראיתי אותו רק אתמול ודווקא שמחתי שלא יצא לראות אותו בערב אחר כך לא הייתי מצליחה להירדם

riktal

New member
זאת סידרה מעולה

למרות ה"שנאה" המתבקשת עם מעריצי PSYCH, אני חושבת שזאת סידרה גדולה ואני מאוד נהנית מכל פרק שלה.

mich223

New member
שווווומ'!

הפי בירדיי P: עד 120, אושר ועושר וזה :) ולכי לעוד המווווווווון הופעות של אביתר בנאי!

YourStarDust

New member
המון המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

הרבה אושר, בריאות והצלחה בחיים

sweet shir

New member
סורי על הדיליי, אבל מלא מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מקווה שהייתה לך אחלה יום הולדת.

shoham95

New member
תודה../images/Emo9.gif

אני חוגגת בעקרון בעברי, שזה ביום ראשון, אז עוד לא חגגתי. (אך גם התאריך הלועזי מצויין אצלי, וזה כבר עשה את היום הזה ליותר טוב
) (ואם אתם מתעקשים, אז חגגתי אצל רופא שיניים. היה מרנין
)

למעלה