מזל טוב סתוי!!!!!!!!!!!!!

just stav

New member
מעניין על מה...

שלחתי לך מסר
יום טוב לכולם Love סתו

מ ו ר ע ל

New member
המון המון מזל טוב!

יא ילדה קטנה שכמותך...! למה אני לא כזה קטן? זקן שכמותי...

kedeman

New member
כל הילדים הקטנים גלדים פתאום....

ואני עוד זוכר את המשפט הראשון שאמרת לי "קופא לי התחת" דיי זה נעשה ריגשי מדי בשבילי.... :) סתו מזל טוב לך!!!! תחייכי הרבה זה בריא! (כן! זה אני, שי קדם, אני אמרתי לך לחייך!!! אם אני מצליח להגיד את זה אז המעט שאת יכולה לעשות זה לקיים!!) ובהזדמנות אני אציק לך... :)

s h e e p i t

New member
חחחח...

קופא לי התחת ? אני שמעתי (או יותר נכון ראיתי) להציק? גם אני רוצה ! אני טובה בזה.... ואני יודעת שאתה יודע

just stav

New member
סתכל על השעה ששלחת את ההודעה...

חמודי
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
כן

שלחת את ההודעה ב-10:18 והתאריך הוא 18.10 סתם משהו חמוד שיצא...
יום טוב לכולם Love סתו

kedeman

New member
כן היא דיברה אליך

בגלל שהתאריך והשעה שלך הם אותו דבר אבל הפוך (מוזר לי שאנשים שמים לב לזה בכלל..)

just stav

New member
אני לא קטנה!

וגם אם כן- אז מה
וואי, הזכרת לי עכשיו... כיתה י', סמינר י-י"א, שיחה ב"קניון" בהדסים... כן, כן, המשפט הראשון שאמרתי לך אוף קפא לי התחת איזו התחלה לידידות נפלאה. חחחח שי, אתה קולט בכלל כמה עברנו מאז? איך שהזמן רץ... אוף, אני נהיה זקנה... חחחח תתעלמו, מוקדם מידי בבוקר בשביל שאני אהיה ערה
(החלטתי שזה מפהק)
יום טוב לכולם Love סתו

rinani

New member
../images/Emo65.gifהמון המון מזל טוב

"יומולדת חגיגה נחמדת שכל בן וכל בת לא נולדו ביום אחד רק ביומולדת רק ביומולדת..." סתו שיהיה לך יומולדת הכי טובה שיש אושר יושר כושר והמון בריאות עד 100 כ-20 אוהבת הכי בעולם רנה

kedeman

New member
חחחחח חמודה!

קיצרת את השיר טיפה!! יומולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת לא נולדו ביום אחד, רק ביומולדת רק ביומולדת!! ד"א רנה הייתי בגרעין של אח שלי (הגרעין נח"ל החדש) ויש שם אחת שממש הזכירה לי אותך!!! איך שראיתי אותה ידעתי שצריך להיות שם כייף :)

just stav

New member
טלי מתוקה שלי!! (כולם להכנס ולקרוא)

תודה תודה ושוב תודה! אני חייבת לספר לכולכם מה החמודה הזאת עשתה: לפני בערך שבועיים היא ביקשה ממני את הכתובת שלי, וביום שלישי (או אולי זה היה רביעי) האחרון אני מגיעה הביתה, לגמרי תשושה מיוסי יפה (או מההכנה לחג מעלות) ומוצאת מעטפה ענקית מחכה לי מטלי. היא שלחה לי כזאת ברכה מקסימה!!! טלי בובה- אני אוהבת אותך כל כך!! עשית לי את היום! ולכולכם- שי, סלעית, עומר, מורני, רותם, מעיין, ניצן, עמרי,יפעת, גיא, אבירן ולולי (אני דיי בטוחה שזה כולם, וסליחה עם לא): תודה רבה! גרמתם לי כל כך לחייך. אנוכי שמחה ומאושרת לשם שינוי
מקווה שככה גם ימשיך היום. ולכל מי שחיפש אותי בפלאפון וקרא לי סנובית כי לא עניתי (אהם אהם שי...) נפל עליו סלע ביוסי יפה ונשברה לו האנטנה. לכן אין לי קליטה בכלל ואני לא יכולה לקבל שיחות או הודעות. אז בימים הקרובים אני זמינה "רק" בבית, באייסיקיו, באימייל וכמובן פה. חחחחחחחחח איזו הודעה ארוכה... תתמודדו!
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה