מזל טוב סתוי!!!!!!!!!!!!!

יומולדת שמח!!!!!

ואני לא אומרת את זה בשביל התודה! (אולי בעצם קצת... לא לא משנה) עד 120!! יומולדת זה טוב

מזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif

אני מרגישה שזה דיי טיפשי לכתוב ברכת יומולדת למישהי שאני לא מכירה...
וחוץ מזה אני לא מכירה מכאן כמעט אף אחד מה שנותן לי להרגיש עוד יותר בחוץ.. אבל לא נורא!! נתגבר.. :) ועכשיו לברכה: שיהיה לך היומולדת הכי כייייף שהיה לך עד עכשיו!! לא עד 120 שנה... זה יותר מדיי ולא כדאי לסבול כ"כ הרבה... :) אז תבחרי עד מתי שאת רוצה..! אמ.. מה עוד?! שתצליחי בכל דבר
ושתמיד יהיה לך למי לפנות כשתיצטרכי... טב אני מרגישה שאני מתחילה להתפלסף יותר מדיי אז אני אפסיק כאן..! אז בקיצור מזל"ט ו.. זהו!
!!!

just stav

New member
את אולי לא מכירה אותי אבל...

אחותך כן! טיול הבא נטפל בעניין הזה... לא יתכן שאנשים לא ידעו מי זאת כבודי
בכל מקרה תודה (ולאופיר הדס וגילי)
יום טוב לכולם Love סתו

THE sky angel

New member
ועכשיו אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חיחי אני בטעות הק

הקדמתי ביום אחד אבל סתוי סולחת לי, נכון??? בכולופן לברכה: שיהיה לך את היומולדת הכי מדהים בעולם!! ובכלל, שתזכי להרבה שנים מאושרות וטובות, שתהיה לך עוגת יומולדת יפה, שתקבלי הרבה מתנות, שתעזרי להורים בבית (זה רק אני או שהתחלתי לדבר בברכות של גן?) מצטערת, בכולופן באמת, שיהיה לך רק טוב ואת בנאדם מדהים- יש לך מה לתת אז תנצלי את זה, מגיע לעולם
כמוך!! אוהבת אותך
(בובה) שלי
המון המון
עלי והגשימי
מור'וש..
ד"א - שמתם לב שהבלונים בצבע כחול אדום?? :) סתם תגלית מעניינת! :)

just stav

New member
מור'וש אהובתי!!

לסלוח? אני אפילו לא יכולה לכעוס! תודה רבה בובה
יום טוב לכולם Love סתו

Miss Understood

New member
מזל טוב

האמת אין לי ממש מושג מי את אבל בכל מקרה הרבה מזל טוב!!! שיהיה לך יום הולדת נהדר שתמיד תזכרי! הרבה בהצלחה...ושיהיה לך רק כיף! אז מזל טוב ויום הולדת שמח..

שקסי

New member
סתו בובי!

לא הייתי פה וזה קצת באיחור אבל בכל זאת! שנה טובה וחג שמח צום קל...אופס טעות בחג... חג- יומולדת של סתו!! מזל טוב!!!! אוהבת אותך המון- תגשימי את כל שיאופותייך- תשארי סתו וזהו... תהני תבלי תעשי חיים- והכי חישוב תחייכי! אוהבת אותך- עדידוש...

למעלה