מזל טוב ניצת

מזל טוב ניצת

היא ניצת של שושנים לבנים וגם אדומים, לעיתים פורחים ולעיתים קוצים (כלום יש שושנים ללא קוצים?) יש בה שמחה וגם מכאובים אבל היום, כן היום עינת בת ארבעים, היי שמחה וללא תרעומת גם אם היום החלפת קדומת, אשה יפה, בשנתך הארבעים את רק בתחילת גיל הנעורים, העבר עבר, וההסטוריה הסטוריה, היי חזקה אופטימית ובוטחת כי את שמחת החיים אין לקחת, תוקע שושן אדום בשערך מדביק נשיקה על מצחך מחבק אותך בחום עד כי שומע את הלמות לבך, מאחל לך עינת המון מזל טוב המון מתוק עטוף בפרחים, שלעולם תהיה בך שמחת חיים ושדרכך תהיה סוגה בשושנים.

אכן טעיתי, אבל.....

שבת שלום שחף אכן טעיתי בשבוע, אני מאחל לעצמי ולכולם שהטעויות שיעשו בעתיד יהיו מסוג זה, טעויות שאין בהן כל כוונת זדון, טעויות שבאות רק ממקום נקי.

חופשי העיקר הכונה אני חושבת שפשוט

כתבת נפלא
אני מאמינה שניצת תשמח בדיוק כמו בעוד שבוע

ophra

New member
אז מה.... ../images/Emo6.gif

חופשי - לא פספסת בהרבה.... אפשר להגיד שמתחיל שבוע המשתה של היומולדת של ניצת היום.... נשיקות חמות ניצתי .... וזו רק ההתחלה...
חופשי וכולם - סופשבוע מקסים....

כלנית 2

New member
מזל טוב לניצתי......./images/Emo65.gif

המון איחולים לחיים שלווים ומאושרים המון נחת מהילדים אור ואהבה לקראת השנה החדשה.... מכלנית שאוהבת אותך המון...המון...המון

ואוו ../images/Emo24.gif

נעתקו מילים מפי אמנם טעית בשבוע אך הכוונה,היא העיקר תודה לך איש יקר ואגב אם בארבעים עסקינן רק רוצה לומר כי.... זה יום ההולדת הכי שמח בחיי מרגישה שהחיים רק מתחילים בגיל ארבעים

למעלה