מי שמדבר על מרוחק. באיזו יבשת אתה עכשיו?
ח חיים טובים 28 New member 3/4/07 #25 מה?... איזה טובות? איזה צריך?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה אם היא לא התכוונה אלי..
A avi972 New member 3/4/07 #30 זה מה שאת מאחלת לי ? שיקראו לי פסח ?? ואם הייתי חלק משלישיה היינו פסח מצה ומרור ? אוףףףףף בדיחות של דוסים...
זה מה שאת מאחלת לי ? שיקראו לי פסח ?? ואם הייתי חלק משלישיה היינו פסח מצה ומרור ? אוףףףףף בדיחות של דוסים...
A avi972 New member 3/4/07 #15 תודה קלידו תודה על ים המחמאות. ... זה רק נדמה לי או שאתה קראת לי קוקו ?? אני ימשיך להחזיק את המוחות היהודים פה... לפחות עד שאדמור יגיע, הוא ידע מה לעשות עם מח
תודה קלידו תודה על ים המחמאות. ... זה רק נדמה לי או שאתה קראת לי קוקו ?? אני ימשיך להחזיק את המוחות היהודים פה... לפחות עד שאדמור יגיע, הוא ידע מה לעשות עם מח
ח חיים טובים 28 New member 3/4/07 #22 מזל טוב לפרופסור האיש האדום והאגדה עלה והצלח והאר את ניו יורק...
A avi972 New member 3/4/07 #31 תודה חיים דבר אחד אני יכול להגיד לך : יותר קל להיות אדום מאשר להיות אגדה
A admor New member 3/4/07 #32 מזל טוב סנוב לא בא לבקר את הילידים בארץ. ולא מזמין אותי למסיבת היום הולדת שלו. בכל זאת רציתי להגיד לך שאתה מקסים וכל שתבקש... בעצם מגיע לך יותר כי אתה תבקש מעט מידי. ולא לדאוג יקרי מוח זה לא טעים אתה יכול לשמור את שלך לעצמך.
מזל טוב סנוב לא בא לבקר את הילידים בארץ. ולא מזמין אותי למסיבת היום הולדת שלו. בכל זאת רציתי להגיד לך שאתה מקסים וכל שתבקש... בעצם מגיע לך יותר כי אתה תבקש מעט מידי. ולא לדאוג יקרי מוח זה לא טעים אתה יכול לשמור את שלך לעצמך.
A avi972 New member 3/4/07 #33 תודה איש יקר דווקא הזמנתי. המזכירה שלך אמרה שאתה עסוק. אז יש משהו שאתה לא אוכל... תזהר, זה מתחיל ב"אני לא אוהב מח" ונגמר ב"את הסלט הירוק בשבילי"
תודה איש יקר דווקא הזמנתי. המזכירה שלך אמרה שאתה עסוק. אז יש משהו שאתה לא אוכל... תזהר, זה מתחיל ב"אני לא אוהב מח" ונגמר ב"את הסלט הירוק בשבילי"
L Le Fay New member 3/4/07 #34 ../images/Emo20.gif../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo84.gif../images/Emo20.gif שתחגוג כל השנה, שתשחט את הבנקים ושיאהבו אותך שם כמו כאן. ותאכל משו! נ.ב. הביקורים לך קצרים מדי.
../images/Emo20.gif../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo84.gif../images/Emo20.gif שתחגוג כל השנה, שתשחט את הבנקים ושיאהבו אותך שם כמו כאן. ותאכל משו! נ.ב. הביקורים לך קצרים מדי.