מזל טוב ל Shining Wizard שלנו

מזל טוב ל Shining Wizard שלנו

האיש האגדה ותקצירי הסדרה... שיהיה לך המון מזל טוב ליום הולדתך ה 16, שיתגשמו כל משאלותיך. הוספת לפורום הזה כל כך המון בשנינותך, חוכמתך ואהבתך הבלתי נדלית לתיקים. מה יש עוד לומר? תודה על שאתה פה, שאתה מי שאתה ושוב, המון המון המון מזל טוב

Gilliana

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif ../images/Emo213.gif

המוןןןן מזל טוב לרגל מלאת לך 16 אביבים!
אז קודם כל - שיהיה לך יום ההולדת הכי נפלא בעולם היום, Make the most of it ותהנה כמו שצריך. ומה אאחל לך להמשך החיים? כמובן הצלחה בלימודים ובכל מעשה ידיך אבל בעיקר אייחל להגשמת כל משאלותיך, מקטנה ועד גדולה. ולא נותר לי אלא להצטרף לעינת ולהודות לך על כל מה שהוספת ונתת לכולנו כאן בפורום ולא רק. ! Live long and prosper

andrew161

New member
מזל טוב !!!

הצלחה,אושר,חיים טובים ושכול משאלותיך ייתגשמו... אהה ויש לי סיסמה נחמדה: "גיל לא משנה שום דבר,אלא אם אתה גבינה..." תחשבו על זה...

Shining Wizard

New member
תודה רבה לכולכם!

It means a lot to me, אני מעריך את זה. אני יכול להניח שבקרוב נדע אם לפחות חלק קטן ממשאלותיי התגשם. שוב תודה רבה לכולם! You guys rule!

1Shir

New member
מצטרפת לברכה..../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

וואי כ"כ מתאים לך מזל דגים..
גם אני אאחל לך רק טוב והגשמת משאלות
והכי חשוב תהנה מכל רגע ואל תפסיק לבקר כאן בפורום ולתרום לנו מכשרונך העצום!

orityemini

New member
מזל טוב מכשף בוהק/אשף מבריק! ../images/Emo6.gif

מקווה שתסלח לי על הברכה הקצרה, מאחר ועוד לא ממש נחתתי וחסרות לי שעות שינה
שיהיה לך הרבה מאוד מזל טוב, שתמשיך להצליח בכל מה שאתה עושה, שתמשיך להיות מבריק ולהוסיף לפורום שלנו את השניניות והתובנות שלך (אם יש פה איזו שגיאה תחבירית אז אני מתנצלת,, 40 שעות על הרגליים לא עושות טוב לאף אחד) שיהיה לך יום הולדת הכי בעולם ושתמשיך להיות חבר יקר. כל טוב, אורית.

Shining Wizard

New member
ראיתי את הברכות של שתיכן.

באמת מתוקות (הברכות והנשים שיצרו אותן) תודה רבה לשתיכן!

muldercrushed

New member
יאאאאא!!!! מזל טוב!!!

לפי ההודעות בפורום הייתי בטוחה שאתה בן יותר מ-16! בן 19 מינימום... שיהיה לך יומולדת שמח מאווווווד ושכל הברכות והאיחולים שאיחלו לך לעיל ייתגשמו (קראתי את ההודעה הזו באיחור אז לא יכלתי להיות מקוריתת...) לטובה!!

anatxf

New member
גמני מצטרפת

לשפע האיחולים. שכל משאלותיך יתגשמו על הצד הטוב ביותר ושתמיד תשכיל ללמוד מן העבר. כמו כולם, ננצל הזדמנות זו כדי להודות על תרומתך לפורום. חייך. זה תמיד עוזר. (טוב, אני יכולה לחשוב על מצבים בהם עדיף שלא, אבל... נו, הבנת.) ענת :eek:)

eve6

New member
מצטרפת לאיחולים, איזה גיל נהדר!!!

(למרות שעכשיו זה אולי לא נראה משהו...
). שיהיה בכיף!

Shining Wizard

New member
תודה רבה גם לכן!

תודה מקרב לב על הברכות. מיכל, צודקת במאת האחוזים, עכשיו זה באמת לא נראה משהו. אולי זה טעם נרכש. שוב תודה!

pusher

New member
למרות שאתה עדין חייב לי תקציר

לאנאסאזי....מזל טוב לך
סליחה על ההודעה המאוחרת.... אם רק ידעת מה אני צריכה לעבור כדי שיהיה לי דקה במחשב...יש לי מזל שהוכשרתי כסוכנת בשירות החשאי

למעלה