מזל טוב לש"ס.

ETZ301

New member
מזל טוב לש"ס.

לילה טוב. אני רוצה לפנות אליך, אלי ישי. ראשית באיחולי הצלחה, בש"ס כמו בכל ארגון פונדמנטליסטי המטרה מקשת את האמצעים, וכרגיל בעזרת ברכות, קללות ואיומים צוברים קצת כח פוליטי. שנית אני ממליץ לכם להסיק מסקנות. אתם חורטים על דגלכם ייצוג של השכבות החלשות? אז תייצגו אותם: בתור אשכנזי עם יד על הלב אני מסכים שיש פער מסוים ביננו ובין רעינו הספרדים, יש המון מקום להשקיע בחינוך בשכונות, אין ספק היוזמה מבורכת. אבל כבוד הרב! תדחף אותם לתוך החברה הישראלית ולא החוצה. חינוך הוא לא בהכרח "אל המעיין"- חוגי העשרה יתקבלו בברכה להשקי בשכונות זה לא דווקא גני ילדים של ש"ס- גם משפחה שמסרבת לקבל עליה תרי"ג מצוות תזכה למסגרת. ולסיכום. תזכר תמיד את בחירות 2003. ציבור הבוחרים שלנו הוא הרבה יותר מורכב משלכם. הוא לא ישים "יש" באופן קבוע אלא רק במקרים קיצוניים. בדיוק כמו המקרה שיצרת לקראת 2003. אז תחשוב טוב.אם תעשוק ותגזל ותרדוף את הציבור החילוני "אסון 2003" יחזור על עצמו אתה תמצא את עצמך בתוך סרט אימה "שינוי עם 15 מנדטים"- ועוד קדנציה בלי גודיס גודיס אתם כבר לא תשרדו. עבודה פוריה ETZ301

בני ברק

New member
ש"ס-12 שינוי+חץ-0

אני רוצה לפנות ליו"ר שינוי המפסיד מר לוונטל וליו"ר חץ המפסיד מר פורז בקריאה לאחדות העם, העם אינו רוצה פילוג, העם אמר את דברו ויש לכבד את החלטת הרוב הדמוקרטי. מספיק עם הרדיפה הדתית,מספיק עם ההתנכלות עם כל נציג ש"ס, 10%אחוז מהפרלמנט הישראלי רוצה את ש"ס! 120 מושבים יש בכנסת ו10% מהם של תנועת ש"ס, העם רוצה אחדות והצביע ליהדות התורה 6 מנדטים שיחד החרדים 18 מנדטים-ח"י מנדטים לחרדים הספרדים והאשכנזים. אנחנו קוראים לכם-חדל! בואו יחד נעשה את השינוי לצביון פני מדינת ישראל.

metrosexual

New member
העם פשוט הצביע ברגליים........

ובגלל זה מפלגות קקיוניות כמו ש''ס ויהדות התורה קיבלו כ''כ הרבה מנדטים

ATAF151

New member
מי שהצביע ברגליים הצביע

כל אותם כ 50% מהחילונים שלא הצביעו, בעצם כן השפיעו ובגללם קדימה תיאלץ למסור לפרץ את האוצר ולש"ס יותר תיקים וכספים. למה הם לא הבינו שלמרות שקדימה היא לא כליל השלמות, עדיף עוד מנדטים לקדימה מאשר עוד מנדטים לש"ס ואגו"י. לאלו שלא הצביעו אין זכות קיטורים עד לבחירות הבאות, כי הם אלו שגרמו למצב הזה. מה רע שהיה נכנס שלמה מולא - נציג של האתיופים בקדימה? מה רע שהיה נכנס הפרופסור והאלוף יצחק בן ישראל עטור פרסי הבטחון והמדע? למה הם העדיפו לזרוק את קולותיהם ולתת לש"ס עוד מנדטים? הבוחרים של ש"ס יותר חכמים, וגם אם הם לא מרוצים ב 100% ממפלגתם הם הולכים להצביע.

ריאליסט

New member
ממש לא!

כי גם בבחירות הקודמות אחוז ההצבעה היה נמוך ביותר (רק ב-5 אחוזים יותר מבבחירות אילו),אבל אז כששינוי זכתה ב-15 מנדטים-האם העם לא הצביע ברגליים??? אז תחפש סיבות אחרות לכשלונה של שינוי או ח"ץ או מה שלא יהיה.

rds15

New member
כשהמפלגות החרדיות

יפסיקו להכתיב את סדר היום במדינה, נדבר. עד אז, צריך שינוי.

דללה

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לחלוטין!

ובני ברק, החתימה שלך ממש לא לעניין. שינוי לא ז"ל ושינוי תמשיך לפעול למען הציבור החילוני. נדבר עוד שנה-שנה וחצי כשהעם יבין איזה טעות הוא עשה.

למעלה