מזל טוב לשרונה...

תצ1

New member
אמנם מורן הקדים אותי....

אבל אני גם חשבתי על זה!!!! באמת באמת!!!! בכל מקרה שרונה המון המון המון מזל טוב!!!!! שיהיה לך רק טוב... ו..... פשוט תאחלי לעצמך מה שאת רוצה וקחי את זה כאיחול ממני. נשיקות!!!

אגב...,יום אהבה שמח...

במיוחד לחבר'ה שיש להם עם מי לחלוק את אהבתם, אבל גם לרווקי ורווקות הפורום, שאני בטוח שימצאו את אהבת חייהם מתישהו(כי כולם פה איכותיים,לא?...)

סליחה...היום רק "ערב יום האהבה..."

(ותודה למי שהספיק לתקן אותי...) מישהי לחשה לי שזה הרבה יותר רומנטי לחגוג היום ממחר...,יותר מיוחד.

taltoolit

New member
ומזל טוב!!!!!!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

תזמון יפה של יום הולדת :) שיהיה עד 120!!!

taltoolit

New member
בגלל שגם אני קצת הרהרתי בנושא...

יצא לי לשוחח עם הגברת המגונדרת, שהסבירה לי בידיוק מה ההבדל בין ערב ליום! ואני עוד אמרתי לה שיש לה בעיות קליטה...., בעצם שתינו הסכמנו שאנחנו ביחד בעניין

מזל טוב שרונה!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

המון מטוסים זעירים ללא טייס!
יומולדת..פנאאאאן...

../images/Emo24.gifשרוווננההה...

הייייייי לא ידעתי שיש לך יומולדת...
שיהיה לך המווןןן מזל טוב ובהצלחה!!! ממש שמחתי שהכרנו ושהיית מדריכה שלי...
ושוב, בהצלחה השנה בגרעין
מוואהה...

fresh mishmesh

New member
מזל טוב שרונה../images/Emo70.gif

שיהיה לך רק רק רק טוב
ושתדעי שהייתי מאוד מאוכזבת לא לפגוש אותך בכיף מד"צים...

THE sky angel

New member
שרונושקה אהובתי!!

המון המון המון מזל טוב!! אוהבת אותך טונות!! ושיהיה לך רק טוב!!!! כל זאת ועוד- אוהבת אותך המון! מור'וש.

kedeman

New member
שרונה!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב!!!!!!!!!!! בדיוק בדקתי ביומן שלי מתי היומולדת שלך! לא נורא.... עכשיו יהיה רשום (אבל למה לא היה רשום כבר???) שרונה אח שלי מזל טוב!! :) (זאת לא טעות! זאת בדיחה פרטית!)

תודה חמודים! ../images/Emo9.gif

יש לי חיוך ענקי על הפרצוף שמסרב להעלם.... :)) ואני כל כך שמחה ומאושרת ו.... חוקית! כן אנשים אני יכולה להתחתן!!! אז תודה לכולם על כל האיחולים הנפלאים, וברוח חג האהבה איחול קטן לכולכם- שתדעו אהבה כמו שאתם יודעים לתת אותה, ואתם יודעים...- "רק אהבה תביא אהבה"

אשליקו

New member
המון מזל"ט../images/Emo65.gif

המון מזל טוב חמודה שהייה לך את היום היכ מאושר בחיים ויום אהבה שמח

למעלה