מזל טוב לשקד

Tinkerblack

New member
מזל טוב לשקד

כן כן כן היום יש יומולדת לבן אדם הכיחסר טאקט ושהכי אנחנו אוהבים בכל היקום כולו לגיזמו :p חחח לא סתם לשקד או בשמו האמיתי שאקייייייי מזל טוב בן אדם אושר עושר בריאות כושר יושר ומפגשי פורום (הייתי חייבת) תמשיך להיות שבטי מצלחיק ומדהים מתה עליך, היידי בת ההרים(הייתי חייבת :p)

שיט!אני רציתי לפתוח../images/Emo7.gif

קודם כל דש לגיזמו,מסרת?יופי ועכשיו לברכה. מממממ אז ככה. שאק שלנו נהיה חוקי, מה נאחל לו לתימני? אושר עושר והרבה בריאות ולקינוח ניתן לו מעדן בטעם תות. שלומי שלנו גרוע בברכות אז שאק מזל טוב ולהתראות!

slallum

New member
שייקיי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב אחי! =] שתקבל הרבה מתנות ושתזכה לטוס באווירון

slallum

New member
האא1@#@!

הוא אמר לי תודהה@($)$ הוא אמר לי תודה02839#)!# ;]

ה' יקום דמך.

(תגובה מקוצרת זה שולט!
) {בואו ננסה להדגיש.... בלע בטח מלא אנשים יגיבו כמעט רק במקוצר מעכשיוP-:}

slallum

New member
וואלה באמת חביב =]

אבל אפשר לכתוב כמה שבע
אז זה לא ממש משנה =]

TziMHoNoa

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שאקד, מזלטוב
עד 120 וכל זה..
>יש לך שם יפה<

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifשאקק איש יקר מאגניב ומקסים שכמוך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מאחלת לך עוד שנים רבות של ציניות, חוסר טאקט משווע שמשתווה כמעט לזה של לקס שנכנס בדיוק כשבריי רצה להגיד לאמבר איך הוא מרגיש (וזה הכי קרוב שאפשר להגיע לחוסר טאקט מושלם, אולי חוץ ממקרה או שניים), תמשיך להיות איששש כזה שולטטט ומדהים שכמותך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ותבוא למפגשיםםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והמון בריאות ואושר וכל הבלה בלה בלה הזה אוהבת המוניייםםם על המוניייםםםםםם דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif כאן ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif, עושה קאמבק מטורף ל"כאן ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif" שלה, מצויידת בהמוןןןן טישו ומקנחת את האף כל 47.47 שניות בממוצע.

למעלה