מזל טוב לרפאל

מזל טוב לרפאל

מזל טוב על כנסיתך לתפקיד מכל סגל מדרכי שקד ומרכזתינו אנטו' אמנו! שתיהיה לך רק הצלחה אנחנו מעוז" שקד ותנועת בית"ר איתך נעזור לך בכל המ שאתה צריך!!!! אנט ביקשה ממני לרשום לו בהצלחה וכו'!

MS6

New member
חח אם אנט ביקשה...

אז גם אני אאחל.. למרות שכבר איחלתי.. מזל טוב ובהצלחה.

eliadiv2

New member
אם כולם אז גם אני ..ב ה צ ל ח ה

אתם יודעים שאנחנו סתם קוראים לו רפאל.. שאני סיפרתי לאחד האוסטרלים (שעשה עליה) ואמרתי לו שלמחליף קוראים רפאל כהן .. ואם הוא מכיר אותו אז הוא אמר לי לא.. ואחרי כמה דקות הוא נזכר ואמר "אההה רפי חחחחחחחח מה אתה קורא לו רפאל" יותר נוח לקרוא לו רפי כהן..מאשר רפאל.. למרות שרפאל זה יותר "מכובד" אבל אנחנו נקרא לו איך שהוא ירצה..

talia s

New member
איזה התפלספות עשית מזה..

בסך הכל .. רפי או רפאל.. זה לא כ"כ מסובך..

eliadiv2

New member
חחחחחחחח נכון..ומה את..

מה את מקנא? כי לא מדבריים על נועם?? אז בשבילך.. נועם מתי אתה בא?? תגיד יום ונסדר הכל (אני מעכשיו מדליק את המנגל) בסדר טליה נרגעת.. וד"א אני אוהב לדבר הרבה.. ככה זה בחיים יש כאלה שקטים ויש כאלה שמדברים הרב.. ואני מאלה.. טוב אני לא יגיד חחחחחחחחחחחחח כדי שאני לא ידבר הרבה.. ואז תגידי לי כמה אתה מדבר.. ואני יענה ואת תחזירי ואני יריב איתך לא שזה מעניין אותי כי עכשיו הוא כבר לא ראש ההנהגה...חחחחחחחחח סתם תסם I LOVE YOUU (נועם, וד"א אם כבר לא אמרתי אז אתה מוזמן.) וגם התטורללת...חחחחחחחחח ובכל זאת דיברתי הרבה (בכוונה) מוקדש לטליה

talia s

New member
וואו אתה באמת מדבר הרבה..

אתה לעולם לא מפסיק?!!! חחח סתםסתם..

N R u l l e s

New member
גם רפאל היה אצלינו בברקן

היום רפאל בא למעו"ז שלנו בברקן ווואלה יש מצב די גדול שהתנועה תשוב להיות על הרגליים והא איש נורא מכובד ונראה גם דיי מרשים ורציני...אז כמו שכולם מסרו בהצלחה גם אנחנו מעו"ז/ מחו"ז ברקן מוסר בהצלחה... אז באמת שיהיה בהצלחה...ואנו גם נשמח לפנות לעזרה...

למעלה