מזל טוב לרע!! הבחור בן 18!!!! אז שיהיה לך המון כיף בחיים גבר והבית של מסריח מביצים מזל טוב!!
D degorker New member 12/3/07 #1 מזל טוב לרע!!../images/Emo49.gif הבחור בן 18!!!! אז שיהיה לך המון כיף בחיים גבר והבית של מסריח מביצים מזל טוב!!
מזל טוב לרע!!../images/Emo49.gif הבחור בן 18!!!! אז שיהיה לך המון כיף בחיים גבר והבית של מסריח מביצים מזל טוב!!
ד דללה New member 12/3/07 #2 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif שכל משאלות ליבך יתגשמו ותמיד תהיה מאושר
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif שכל משאלות ליבך יתגשמו ותמיד תהיה מאושר
I iti4 New member 12/3/07 #4 מזל טוב!!!!!../images/Emo49.gif הלוואי שכל משאלותיך יתגשמו (חוץ מממשאלה שאני ימות או שמשהו רע שיקרה לי) ושמספר הביצים שדפקתי בך יהיה מספר הבנות שיהיו איתך במיטה!
מזל טוב!!!!!../images/Emo49.gif הלוואי שכל משאלותיך יתגשמו (חוץ מממשאלה שאני ימות או שמשהו רע שיקרה לי) ושמספר הביצים שדפקתי בך יהיה מספר הבנות שיהיו איתך במיטה!
H H i L a L u S New member 12/3/07 #6 ../images/Emo99.gif אתה חוקי!!!!!!!! המוןןןן מזל טוב!!! חיבוקים ונשיקות אושר,כושר,עושר,כיף,שמחה ובריאות!
../images/Emo99.gif אתה חוקי!!!!!!!! המוןןןן מזל טוב!!! חיבוקים ונשיקות אושר,כושר,עושר,כיף,שמחה ובריאות!
E EDTH New member 12/3/07 #7 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif
G Good 2b Me New member 12/3/07 #8 ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל"ט../images/Emo151.gif ../images/Emo188.gif יומולדת שמח
N n0 id3a New member 12/3/07 #9 מזל טוב בן-אדם, שיהיה לך הכי טוב שרק אפשר, וכל מה שתרצה, ובלהבלהבלה.. העיקר תהנה מחיים
M MORIYAE New member 12/3/07 #10 הופה הופה...מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif עד 427817 !
S spikes1 New member 12/3/07 #12 מזל טובבבבב ../images/Emo65.gif עד 120!! <שנה שעברה אני פתחתי את השרשור יומולדת לרע בקומונה >
ר רעותי המתוקה New member 12/3/07 #15 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifרעעעעעע../images/Emo65.gif happy birthdayyyyyyy!! עד 120 אתה בן האנשים שיותר הכרתי בפורום... ואתה חמודצי'ק המון המון המון בהצלחה שתמיד תמיד תמיד תיהיה מאושר... תאסוף כושר לבגרות בספורט אני מקווה שתגשים את כל משאלותיך... אוהבת
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifרעעעעעע../images/Emo65.gif happy birthdayyyyyyy!! עד 120 אתה בן האנשים שיותר הכרתי בפורום... ואתה חמודצי'ק המון המון המון בהצלחה שתמיד תמיד תמיד תיהיה מאושר... תאסוף כושר לבגרות בספורט אני מקווה שתגשים את כל משאלותיך... אוהבת
R ranch22 New member 13/3/07 #16 מזל טוב!!!../images/Emo65.gif תכלס' חוקי. שיהיה במזל טוב, הרבה אושר,עושר, כושר ורק טוב. בהצלחה במסיבה..
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif תכלס' חוקי. שיהיה במזל טוב, הרבה אושר,עושר, כושר ורק טוב. בהצלחה במסיבה..
R R e A New member 13/3/07 #17 וואי תודה לכולם!! אתם ../images/Emo47.gif הבית שלי באמת מסריח מביצים ואם אנשים ישלחו לי תמונות שלי מכוסה מכף רגל ועד ראש בביצים, אני אעלה אותן לפורום כדי שתראו ותבינו למה בימי הולדת צריך לדעת לברוח מהר מהר... יאללה אני גמור מעייפות. אז שוב תודה לכולכם! עפתי לישון. לילה טוב
וואי תודה לכולם!! אתם ../images/Emo47.gif הבית שלי באמת מסריח מביצים ואם אנשים ישלחו לי תמונות שלי מכוסה מכף רגל ועד ראש בביצים, אני אעלה אותן לפורום כדי שתראו ותבינו למה בימי הולדת צריך לדעת לברוח מהר מהר... יאללה אני גמור מעייפות. אז שוב תודה לכולכם! עפתי לישון. לילה טוב