מזל טוב לפרודנס!
R rachelllll New member 11/10/04 #2 ../images/Emo23.gif../images/Emo55.gifאיזה מתוקות...! יפה שאתן לא שומרות טינה...
O ODana New member 11/10/04 #3 אל תשכחי../images/Emo3.gif שפרודנס היתה הראשונה שהלכה איתנו כל הדרך. אז עכשיו היא כועסת, אבל אנחנו אוהבות אותה לנצח, ממש כמו שכתבנו בברכה. פרו, יש קמאבק?!
אל תשכחי../images/Emo3.gif שפרודנס היתה הראשונה שהלכה איתנו כל הדרך. אז עכשיו היא כועסת, אבל אנחנו אוהבות אותה לנצח, ממש כמו שכתבנו בברכה. פרו, יש קמאבק?!
ס סתיו מם New member 11/10/04 #4 פרו היקרה../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif שתהיה לך יומולדת נפלאה. אנחנו מתגעגעות אלייך נו-רא!!! מזל טוב ענק לילדה הכי חכמה, מגניבה, שנונה, אכפתית ומקורית שהכרתי דרך הפורום הזה!
פרו היקרה../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif שתהיה לך יומולדת נפלאה. אנחנו מתגעגעות אלייך נו-רא!!! מזל טוב ענק לילדה הכי חכמה, מגניבה, שנונה, אכפתית ומקורית שהכרתי דרך הפורום הזה!
A a good demon New member 12/10/04 #7 דמגוגיה, הא?../images/Emo141.gif יהיה קאמבק כשתגידו לי את האמת (בצירוף הוכחות)
ע ענת המלכה של הפורום New member 13/10/04 #8 אויש...../images/Emo78.gif בדיוק נגמרו ההוכחות. אז כנראה שלא תחזרי אחרי הכל. עצוב, אבל אני מאמינה שנתגבר. למען האמת, כבר התגברנו. וואו, זה היה מהיר חתימה
אויש...../images/Emo78.gif בדיוק נגמרו ההוכחות. אז כנראה שלא תחזרי אחרי הכל. עצוב, אבל אני מאמינה שנתגבר. למען האמת, כבר התגברנו. וואו, זה היה מהיר חתימה