מזל-טוב לעמית'וש!!!!!!!!!

מזל-טוב לעמית'וש!!!!!!!!!

עמית'וש, מחר [כלומר- היום... חעחעחע
] תקבל הפתעונת מנעמונת וממני, אבל עד אז - אני רוצה לאחל לך כאן, על גבי הפורום, את שלל הברכות הטובות בעולם, את כל האהבה והיופי והאושר והבריאות [חולה מסכן שלי!], והצלחה [לא רק במתמטיקה!], וכל מה שאתה רק מאחל לעצמך בימים אלה, ובכלל. תזכור תמיד, שלמרות שאנחנו רבים וכועסים, אני אוהבת אותך, המון, אתה אח נהדר, אתה האדם שהכי מצליח להצחיק אותי כשאני עצובה, ובגלל כל אלה, ועוד, אתה מיוחד מאוד בשבילי. מזל-טוב!!!!!!!!!!! קולולולולולו!!!

עמיתמית !

היום יש לך יום הולדת אין לי כ"כ מה להגיד לך חוץ משאתה ילד מקסים נבון חמוד ו-מ-ו-ש-ל-ם ! אל תשתנה לי אף פעם .. כי אני אוהפת אותך איך שאתה ! אני איתך בכל רגע בכל מצב .. בכל שנייה ובכל דקה ! ואם אתה צריך משו אני תמיד פה לצידך .. תפתח ת'דלת תלך ישר וימינה .. חיחיחי :) צולע .. סתאם .. והכי חשוב .. תמיד תישאר מצחיקול כמו שאתה .. ויפה וכוסון ועוד הרבה הרבה הרבה הרבה דברים ..רק טובים ..כן ?! אה וזכור ..>>> כי כשרבים תמיד משלימים מואההה ! נעמה

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיום הולדת שמח!!!!../images/Emo65.gif

עמיתוש!! אני רוצה לאחל לך יום הולדת מאוד מאוד שמח, שיהייה לך רק טוב ושתצליח בכל מעשייך ותגשים את כל משאלותייך, משפחה אוהבת כבר יש לך, ותאמין לי (וגם אם לא - לא איכפת לי
סתאאםם) זה הדבר הכי הכי חשוב בחיים, כי כמו שבטח אמרו לך לא פעם, חברים הולכים ובאים אבל משפחה נשארת לנצח. אני מקווה שתישאר ילד מקסים כמו שאתה (או לפחות כמו שאתה בבורגר-ראנץ' ביום חופש, אחה"צ..
מה שמזכיר לי שאני רוצה לעשות את זה שוב..) ושתזכה להכיר עוד הרבה אנשים טובים בחייך שיתרמו לך ולהתבגרות האישית שלך (וואו! זה היה נשמע פלצני! אבל תתגבר, נכון?
), בקיצור - כמו שאתה רואה, בשעה הזאת, אחרי מבחן מגעיל וארוך ביותר בתנ"ך, מתמטיקה, בגרות באנגלית ועוד הרבה דברים מגעילים שהיו לי בימים האחרונים, ההומור שלי לא ממש עובד, אבל אני מקווה שבכל זאת העלתי לך חיוך קטנטן על הפנים ביום הולדתך, אז שוב, יום הולדת שמח!! (בתקווה שלא התייאשת, וקראת את הברכה הזאת עד סופה..) ב-
נגה

עמיתוש

New member
נגה!

את מקסימה! תודה תודה תודה! באמת שאת לא יודעת איזה חיוך יש עכשיו על הפרצוף שלי.. אפילו שאני משתעל כל חצי שנייה. תודההההה!

עמיתוש!

אני שמחה שגרמתי לך לחייך
מה? אתה חולה? אויש.. מסכנון... אז איך בילית ביום הולדתך? קיבלת מתנות? מה המשפחה עשתה לך? והכי חשוב.. איך זה להיות בן 16?? (*אני שונאת את השאלה הזאת!)

עמיתוש

New member
האמת היא..

שבקושי עשיתי משהו ביום ההולדת.. הייתי חולה ובעיקר נשארתי בבית לישון, לשכב, ולחרוש למתמטיקה, למרות שכמובן קיבלתי כמה מתנות מכמה חברים בביה"ס והרבה חיבוקים ובבית היו מוכנים לי בלונים וברכות ובערב חגגו לי עם עוגה.. היה נחמד, למרות שזה מבאס להיות חולה ביום ההולדת. איך זה להיות בן 16? אם להיות כנה, לא משהו מיוחד.

עמיתוש

New member
נעמתוש!

מוואה, מקסימה. אני אוהב אותך כ"כ. אני עדיין שמרתי את הברכה שלך. איי, את כזאת חמודה.
, עמית.

QuEeN oF mE

New member
ווווואוווו מזל טווווווב!!!! ../images/Emo65.gif

אני לא מאמינה רק לפני שניה היית בן 11!!!!
מקווה שהיה לך יומולדת מוווווווושלםםםםם....!!!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. המון הצלחה והתגשמות בכל התחומים!! שכללללל מה שתרצה יתגשם!! המון המון המוןןןןןןןן מזל טוב!!!!!! יומולדת שמחה!!!!!!!!!!!!

QuEeN oF mE

New member
חחח..

זה מההתלהבות כל ההכפלות נו... חח עכשיו קלטתי שכתבתי "יומולדת שמחה" ..
חחחחח

דיתוּש

New member
../images/Emo24.gif

אני כבר שלחתי לך את המתנה הקטנה שלי, אבל שוב אני רוצה לאחל לך הרבה הרבה מזלטוב ואושר. בהחלט הידיד הכי טוב שיש לי בעולם
! (אוווו... בוא נקיא) רק תיזהר מארונות, אולי צ'ריטי מסתתרת שם ומתחת למיטה מיגל, מחפש אותה בעוד שלושה כושים עושים לו דברים מעניינים
. לאב יה!

עמיתוש

New member
חחחחח..

התחלתי למלא את היומן! חהחה ואני נקרע כל פעם מהעמ' הראשון.. אז יהודית, את יודעת שגם את הידידה הכי טובה שיש, תיזהרי ממיגל שלא יתקע לך ויברטור ואני
אותך!!
אה, ואני אתקשר ברגע שאני לא אשתעל כל שנייה.. אתמול התקשרתי לידידה שלי והיא התלוננה שזה לא כיף לדבר ככה כי אני משתעל כל שנייה אז אחסוך שיחה צולעת ואתקשר עוד כמה ימים. מוואה!

עמיתוש

New member
עדידוש,

איך אני אומר את זה בקצרה? אני פשוט
אותך. [פעם בשנה מותר להיות קיטשי
]

עמיתוש! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

קודם כל, סליחה על האיחור. אז עמיתוש, שיהיה לך תמיד-תמיד-תמיד טוב! כמה שאפשר! שתהנה מכל רגע ורגע בחיים, תדע לנצל כל שניה, בדרך שאחר כך לא תתחרט עליה.. ובכלל, שלא תתחרט על דברים בכלל! שתהיה תמיד תמיד מאושר, ולא פחות חשוב- עשיר! וגם ישר ו...בכושר..
שתמצא לך מישהי מיוחדת, שתעשה אותך אפילו יותר מאושר, וחברים וידידות- לא פחות חשוב! שתמיד תקבל אהבה, תמיכה, הקשבה כשתצטרך (וגם כשלא?) ותוכל להעניק כאלה בעצמך.. ושיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם! מזל טוב!
, שאולה

עמיתוש

New member
אהההה..

איזו ברכה כנה, חמודה, ו.. גררר, פשוט היה כיף לקרוא. תודה, שאולה! תודה רבה לכולכם
.

באיחור רציני|שמאלה|

מזל טוב עמיתוש {אוי.. אני זוכרת את הבבר מצווה שלך.. איזה ישןזה!} אושר ועושר התגשמות כל המשאלות והשגת כל המטרות נשיקות!

למעלה