מזל טוב לעודד!!!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
מזל טוב לעודד!!!

יום הולדת בטווח קצר לשני אנשים מדהימים (לאסתר.. רכזת שכבת הביניים הטובה ביותר במעו"ז בית שמש ולעודד.. השחקן הגרוע ביותר בתולדות היישוביזיון
). אז עודד.. מזל טוב.. אני מאחל לך עוד הרבה ימי הולדת נחמדים וחמימים ביישוב היפה שלך!

who is this

New member
עודד..

מזל טוב אחי אוהב אותך!!!!! שיהיה לך היומולדת הכי כיפית.. חחח אני לא שם אז קצת נהרס הכיף.. שיהיו לך רק בנים זכרים!! רק בריאות הכי ואל תפרוש מהדרכה!!!

עודדי!!!

מזל טוב מזל טוב אוהבת אותך מאוד תמשיך להצחיק ולקרוע אותי כל פעם מחדש ואני לא רוצה שתפרוש מהדרכה מתאים לך להיות מדריך ודרך אגב יש לך לב ענק מתה עלייך הכי הכי שיש!!!

S v e t k A

New member
עודדי ../images/Emo24.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך מומולדת מקסים מזל טוף עד מתי שבא לך!!! שתיהיה רק מאושר ושכל מה שחפץ ליבך יתגשם... כי באמת מגיע לך.. אתה בנאדם מקסים אוהבת המון ותודה על הכל (אתה כבר יודע על מה)

ASTAR3

New member
../images/Emo65.gifעודד!!!!../images/Emo49.gif

מזל טוב אחי הקטן היפה המדהים החמוד המקסים..... הרבה אושר בריאות והצלחה בכל!! שכל משאלות ליבך התגשמו! בהערכה רבה!!..אסתר.

לינויהה

New member
עודדדדייי

נשמתייייי שתיהיה לך אחלה של יומולדת מתההההה עלייך...... המון הצלחה, בריאות אושר ומה שליבך רוצה שיתגשם..!!(משפט חזק)חחחח אוהבתתתתת

Oded shmilo

New member
תודה לכולם!!

משה אני שחקן גרוע??? דוגרי תגיד ת'אמת!!!?? אוהב אותכם אנשי בית"ר הסקסים +++

eliadiv2

New member
מה תודה? עוד לא סיימנו..

עודד מזל טוב עילג דיסלקט שלי.. (חחח סתם סת ם) מזל טוב עד - 121 שתצליח בלימודים (ואני יורד עליך עכשיו)) שיתגשמו כל משאלותיך, חלומותיך שתתצליח עם שירלי.

Oded shmilo

New member
חחחח

תודה אחיי וכן אני קצת עילג קצת דיסלקט אבל אתה עדין אוהב אותי!! וחסר לו פה מזל טוב מדרור... תראה זה יכול לגרוןם לי לסלוח לך על מה שעשית אבל בקטנה! לא צריך את זה!

וואי מצטער!!!!

מזל טוב!!!!!!!! פשוט רשמתי לך סליחה באחת ההודעות מהיומיים האחרונים (אור עדה לזה...) ולא הגבת לזה...אז חשבתי שאתה עדיין כועס ולא סולח.. בכל מקרה שיהיה לך רק טוב!!!

Oded shmilo

New member
ת'אמת לא שמתי לב אבל בקטנה

בכל זאת אני בן אדם שסולח וכמה שנפגעתי אני חייב לסלוח אבל אני רוצה שלא תחזור על כאלה טעיות בעתיד לא בשבילי בשבילך כי אנשים נפגעים מכאלה דברים! אבל תדוה בכל זאת!!

t i t u s h

New member
מממזלללל טוב!!

אומנם קצת באיחור.. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...לא?!.. שתזכה עד 120..ושתמשיך להיות מדריך ואיש כזה מקסים.. אוהבת!

למעלה