מזל טוב לסער בהיר-להב!!!

strahd

New member
מזל טוב לסער בהיר-להב!!!

היום לפני 50 שנה בערך נולד סער בהיר-להב, בנו של גיאופרם בהיר-להב, אביר סולאמניה. סער בהיר-להב הוגלה מטירתו אשר במדינת סולאמניה אל העיר סולאס לאחר מרד של איכרים לאחר שהאבירות הפסיקה להגן על המקום ונטלה מיסים ללא שום סיבה ובאיומים. גיאופרם נשאר להגן על האיזור וסער ואימו נשלחו דרומה. בעיר סולאס התידד סער עם רייסטלין וקאראמון, התאומים לבית מאג´ר ובילה עימם את רוב ילדותו. אימו מתו במהלך התבגרותו, לא לפני שלמדה אותו ערב ערב על מנהגי האבירות הקדומים של סולאמניה ועל השבועה והמידה. לאחר מות אימו, סער חזר לסולאמניה כדי לקבל את תוארו, אך לא הצליח להתקבל למסדר האבירות עקב מנהגיו העתיקים והנוקשים. סער חזר לסולאס ושימש כלוחם בחבורת סולאס, הכללה את קאראמון, רייסטלין, קיטיארה, אחותם הגדולה, תאניס, חלמיש וגדילן. לאחר כמה שנות הרפתקנות, החבורה התפצלה לחמש שנים וסער נסע יחד עם קיטיארה, אשר גם אביה היה אביר, לנסות להשיג את תוארם שוב מאבירי סולאמניה, אך לפני שאפילו הספיקו לעשות כך, הם נסעו על ספינה גנומית אשר הגיעה לירח האדום, שם שיחררו את תושביו מעול הקוסם הרשע ששכן שם. במהלך מסע זה, סער וקיטיארה התקרבו ביותר וממפגש זה, קיטיארה נכנסה להריון ללא ידיעתו של סער. לאחר הלילה שלהם יחדיו, סער הציע נישואים לקיטיארה, בגלל כבודו, קיטיארה צחקה עליו ועזבה אותו עם אם הדרך. לאחר חמש שנות הפרידה של החבורה, סער פוגש בדרך אל סולאס שני ברברים מן המישורים ומביא אותם אל סולאס ואיתם את התקווה לעתיד העולם וחזרת האלים. במהלך המלחמה התחבר סער אל דרק קראונגרד, אביר סולאמניה וחבר ילדות, אשר בסופו של דבר השתגע ממראות המלחמה, למרות זאת, דרק תמך בתחילה בהצטרפותו של סער לאבירי סולאמניה, אך לאחר מכן טען שסער ברח מקרב ולכן הוא פחדן שצריך למות. באותו הזמן, נפגש סער עם אלהאנה צפריר, נסיכת האלפים מסילבנסטי. אלהאנה התאהבה בסער ונתנה לו במתנה את אבן הכוכבים, אשר סמלה את אהבתה אליו ואת הקשר ביניהם. בעקבות הטבח של אבירי סולאמניה בקרב לפני מגדל הצריח הגבוה, סער עומד למשפט האבירים ומקבל תואר אביר החרב. הוא מקבל פיקוד ונשאר להגן על הצריח. את ההתקפה נגד סער מובילה קיטיארה, אשר התחברה לכוחות האופל. סער פוצע את הדרקון של קיטיארה שחק, אך נהרג על ידי קיטיארה, אם בנו. במותו סער היה בן 26. במותו וקורבנו, סער החזיר לאבירות את כבודה האבוד והראה לאבירים בכל העולם שאומץ קיים. סער נקבר במגדל הצריח והונחה עליו אבן הכוכבים של אלהאנה, אשר בעתיד בנו פלד, יקבל אותה מקאראמון ותאניס, חבריו הותיקים. סער הייתה הדמות הראשונה הראשית שמתה בספרים והותירה הרבה אנשים בהלם, גם אותי. למרות שהוא היה צדקן עד כדי הרגזה, סער היה מאוד תמים ועם המון אהבה, למרות שקשה היה לו לפעמים להראות אותה. היום הזה הוא כולו סער, כל אחד יכול לרשום עליו את רשמיו, רגשותיו על מותו, על חייו כהרפתקן לפני מלחמת הרומח, הכול. מזל טוב!!

SaberTooth

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב לסער../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד על סיכום חייו של סער.

Nuitari Girl

New member
מזל"ט לסער../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

קבל ח"ח על הסיכום. רק שאלה אחת - לאבא של סער לא קראו אנגריף? זה מה שכתוב בשישית המפגשים
אז בכל יומלדת של דמות יהיה סיכום על חייה? נחמד

strahd

New member
טעות שלי!

את צודקת במאת האחוזים, אני מצטער. גיאופרם הוא אחד מאבותיו והתבלבלתי. אינגריף הוא אביו של סער.

מזל טוב, ועוד דבר

הספר על המסע לירח האדום, הוא הספר הכי גרוע שקראתי בחיים שלי. יום טוב לכולם.

נתן.ל

New member
../images/Emo51.gif על הסיכום

בהחלט אני זוכר את מותו של סהר כאחד מהרגעים העצובים ביותר. אי אז בתקופת תחילת התיכון.

Shades Of God

New member
../images/Emo39.gifמזל טוף

פיספסתי את היומולדת של הבייבי שלי..לא יפה. (באמת סחטיין על הסיכום) כמה שבכיתי עליו כשהוא מת...מזל שאף אחד לא שאל למה אני בוכה:)

Kit Uth Matar

New member
אממ... אביר החרב? למיטב זכרוני

אביר הכתר, שהוא המסדר הנמוך יותר.

strahd

New member
גם את צודקת קיטיארה

הוא נבחר להנהיג את המסדר הנמוך ביותר מבין השלושה שהיו שם, ואני משום מה הייתי בטוח שהמסדר הנמוך ביותר הוא מסדר החרב, אך את צדקת והמסדר הנמוך ביותר הוא מסדר הכתר. מצטער על הטעות... כנראה הסניליות מתחילה להשפיע...

למעלה