מזל טוב לנץ

SPHINX האחת

New member
מזל טוב לנץ ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב נצוש מאחלת לך את כל הטוב שבעולם עד מאה כמו 20 ...יום הולדת שמח
נ.ב שבשנה הבאה תפסיק עם הקפה שיבולים :)

חתולהה

New member
מזל טוב נצנצ

נצנצ מזל טוב ליום הולדתך, מי יתן ולא תהיה קמצן ויאללה מסיבה חיחיחי וחוץ מזה הרבה ברכות

Dj Sky

New member
מזל טוב לקמצן

אין תקציב בלונים אז מזל טוב תמשיך להיות קמצן ודן חסכן והלוואי שתתחתן

niRaL

New member
קמצן קמצן אבל......

632,000 ש"ח בחסכון...הבחור חי כמו מלך..חי מהריבית..חי טוב... ככה זה שלוקחים דוגמה מסילבר המיליונר.. סילבר נולד באזור המרכז, בגיל 21 השתחרר מהצבא והחל את עבודתו ב... במשך 9 השנים האחרונות גר סילבר עם הוריו וחסך 80 אחוזים מהמשכורת מדיי חודש... היום, בגיל 30, לסילבר יש בחסכון מעל חצי מיליון שקל, דירה חדשה וBMW..

niRaL

New member
מזל טוב לנץ..

בלה בלה בלה...עד 120...בלה בלה..אושר..

נצנצ מזל טוב !! ../images/Emo13.gif

נקטוף
ועוד
לנצנצון מלאו אין לימושג כמה שנים..
ת'אמת, אין מה מה לרשום לך נגמרו לי הברכות אז אני מצטרפת לכל ברכה (חיובית כמובן) למי שרושם ..

../images/Emo65.gifמזל טוב נץ

לצץץץץץץץץץ מזל טוב ועד 120 היום הניך בן ....? סתווים מה נאחל לך היום רק בראיות אושר והרבה לחלום חלומות מתגשמים אם באמת רוצים אז הרבה הצלחה וחיים טובים והכי חשוב הרבה צחוקים וחיוכים מזל טוב

נצנצ

מה יש לך יומולדת ולא אמרו לי ???? טוב אז ככה... מזל טוב עד 120 שמחה, בריאות, ואהבה שכל משאלות לבך יתגשמו לטובה... בתוש (מיס)

לוריתה

New member
נצנצ

לתימני הכי מלעון מזל טוב ליום הולדת נו מה כבר יכולה עוד לאחל לך מלבד ... אוכל...בחורות... ו... הרבה הרבה חיוכים ... לורי

ש י א צ ו

New member
לעוף הכי לא מוגן ברשת

מזל טוב עד 121 שתקבל השנה הרבה חיבוקים מגילי והרבה זריקות מחתולה ודי תפסיק לעשן ואמן שנה הבאה חתונה

syrus

New member
מזל טוב יתימני

עד 120!!! הרבה בריאות אושר עושר (ותחלק גם מזה קצת!) שיהיה רק טוב

GoldenEyes

Well-known member
מזל טוב שישו ושמחו

לנצנץ הכי נוצץ אמנם לא מכירים אבל הבנתי שאתה מעיר אז שיהיו לך הרבה ימי הולדת נוצצים והרבה בריאות ואושר כל השאר יביא מאליו רוני מנהל הומואים במתקדם

למעלה