מזל טוב לנו- לוח הופעות

fugitive

New member
מזל טוב לנו- לוח הופעות

~שישי~ * אתם עדיין יכולים להגיע לאוגנדה להשקת אוגנדה מיקסטייפ 1. מ-12:00. קומיקס, מוסיקה וחומוס. * מארקי פאנק (שהתארח בעבר אצל דודו המנחם) יתקלט בנוצ' (22:00). * במעבדה יש בימי שישי ליין רגאיי, והערב יארחו אריות ירושלים את ספנסר סאונד וגימל. * באוזן השלישית, ערב מחווה ללהקת מאזי-סטאר. ~שבת~ * פורטיסחרוף במעבדה. אמורה להיות הופעה אחרונה בהחלט של הסיבוב בירושלים. מי שעדיין לא ראה שיתבייש וילך. * מונוטוניקס המעולים ואוטורוסיה יופיעו בדילה. * סיוון שביט תופיע בסינדרום. * מרינה פופ ומאור אפלבאום ברוזה. * מונולוגים שנונים של ג'קי לוי ושירים של אריאל הורוביץ. זה מה שיהיה הערב בבית-שמואל. * דודו טסה בצוללת הצהובה. ~ראשון~ * בסינדרום יופיע הסינגר-סונגרייטר איתן דרור. ~שני~ * דן תורן ופיטר רוט במעבדה. נשאלת השאלה: איפה מאור כהן? * להקת "סייד פילדס" בסינדרום. ~שלישי~ * להקת רדיאטור תופיע בגולינדו. * ליבי אנד דה פלאשבק חוגגים יום הולדת בסינדרום. * במסגרת ליין "ג'אז בצוללת" החינמי: ג'אז חוצה דורות עם ארבעה יוצרים צעירים- אדם וינגרוד, גדי שטרן, מתן אסייג ואהוד אטין. * ב- 19:30 יוקרן שוב "השטן ודניאל ג'ונסטון" באוזן השלישית, וזה סרט תיעודי מאוד מומלץ. ~רביעי~ * תלוי לאיזה פרסום מאמינים: רפי פרסקי או רונן שטיינבאום בסינדרום. * שליחי הבלוז יופיעו במעבדה. * ברוזה יופיעו אוטורוסיה (פעם שנייה השבוע). * יום מקלטתקליטים באוגנדה, מ-17:00. * אבל במקום זה אפשר להישאר בבית, ולשמוע את ג'ירפות מתארחים ברדיו הר-הצופים. מ-22:00. ~חמישי~ * ההופעה שכל רדיו הר-הצופים מחכה לה: מים שקטים מארחים את תמר אייזנמן בסינדרום. * מארקי פאנק (פעם שנייה השבוע) יתקלט בינקיז. * נטע רד תשיר ותלווה עצמה בפסנתר בבית המוסיקה. הכניסה חופשית. * אביב גפן מלווה בערן מיטלמן בתיאטרון ירושלים. * הדורבנים הבלתי נסבלים יופיעו בצוללת הצהובה. * באוזן השלישית יהיה ערב מחווה לאיש שתמיד יהיה צעיר- ניל יאנג. שבוע טוב ושנת לימודים מוצלחת לכולם!

G4rfi3ld

New member
למרות שהזמר של הג'ירפות עשה לעברי..

תנועה מגונה בהופעה אתמול, ברור שביום רביעי ב-22:00 כולם מאזינים לאירוח של הג'ירפות!!! ואיפה מאור כהן, באמת?

davecom

New member
אני במוצ"ש בדילה

צריכה להיות הופעה חתרנית ומעניינת. דרך אגב - מארקי Fאנק יתקלט באותו היום בסירה, שזה קרוב. ככה שאפשר לשלב. אני יודע שזה נראה כאילו אני הסוכן האישי שלו אבל באמת זה תמיד שווה. ביום שלישי בגולינדו זאת בעצם מסיבת שנה להם. ככה שמעבר להופעה אמורים להיות כל מיני אנשים וכו'

למעלה