מזל טוב למישל! DDDD:

מזל טוב למישל! DDDD:

בארור כאילו שאני אמורה לעשות את השירשור! 3: אז מישלוש ם: הרבה מזל טוב, תמשיכי להיות פאקצה בהכחשה שעושה בציפורן. תתרחקי מחולי סרטן. ם: והרבה בהצלחה בחיים, בעיקר עם הילד ההוא שזרק עליי באוטובוס טישו וקורא יאוי. X3 אוהבת'תך הרבה אישה ~^ יאללה, תנו לה במזל טוב! ם<

AnNa ChAn

New member
מזל טוב!

אפרט מתי שאגיע מהבצפר,יש לי גם שרשור נוסף לפתוח.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמזל טוב מישל'צי ../images/Emo65.gif

המון הצלחה בלימודים ובחיים ^^ שיתגשמו כל המשאלות, או לפחות היקרות לך ^^ עד מאה ועשרים כעשרים ^^ או עד 500, אם את חוזרת לתקופה שלפני נח
[להתעלם..בגרות בתנ"ך-.-] בקיצור שיהיה לך המון כיף ומזל טוב!! >0<

Sakura Kinomoto

New member
מומולדת שממחחח!!!!!!!!

חנאאמ!מזל"ט אושר ועושר!!! אוהפתותך המונע נורא ומאחלת כל מיני דברים שמחים!!D:

מית צאן

New member
מישללללללל../images/Emo119.gif

המוןהמון מזלט~~33> וואי, את כבר בת 16?! קשישה שלי;; אז כמו תמיד, הברכות הרגילות: המון מזלט, מתנות, בישים, יאוי... השיט הרגיל~ שתמשיכי להיות הילדה המקסימה שאת, ואל תתבגרי לי יותר מידיי מהר ותשכחי אותי;; ואת כולנו בפורומ הנטוש הזה~ אוהפתותך. תמיד. מאוד. מיתצ'אן~~~~~~~

Mana Sama

New member
אומג מישלעעעעע 333333>

מזלטוב כוסית! אני אוהב אותך המון!!! 33333333> שיהיה לך יומולדת מקסים,מנצנץ ונטול חומוס =P שבישי יקפוץ לך מהעוגה ^^ ו..אמ..תמשיכי להיות כזו נסגדת וחמודה! דאיייייסקי! ^_______^

../images/Emo221.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo13.gif

גם לחברה שלי יש יום הולדת היום O:

cRitiCaL KitTy

New member
מזל טוב^__^../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo113.gif

מרוני ושיר בלי שירXD;(רק ככה את מזהה אותי?)

Lust chan

New member
../images/Emo23.gifמישלצ'אננננ!11../images/Emo135.gif

המוןהמון מזלטוב כוסיט 33> מומולדת שמח ^__^ הרבההרבה קנשין, גראווי, יילו, ושאר אומואים ססגוניים~! אה, וגם אושר, ועושר, ובריאות. ויאוי. הרבה יאוי. XD; תישארי מושיעהמאממתנסגדתאאבה כמו שאת ^__^ ובהצלחה עם כרם המגניב!! [אתם קאנוןןןן!!
] אואבתמאודמאוד!1 3>

De-Panther

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifשככתי לירשום תוכן

עד 1200000000000000000000 ושתצליחי בכול מה שתירצי

MomijiSan

New member
מישלעע33>../images/Emo215.gif

יומוו
לדת שמייח והמון המון מזלטוב
מצ'קדע3>

Envious

New member
מישלי חבובה !!! D: ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הרבה מזל טוב אושר שמחה הצלחה בכל מה שתרצי ~ בריאות וכל מיני דברים של סבתות ! אוהבת אותך המון

The Evil Pako

New member
האא מישל!!! *__*../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני כ"כ אוהבתותך!!1 המוןהמון מזלטוב דארלינג!!1 3> אני כ"כ מצטערת שלא יכולתי לבוא היום >>; אזאז תמשיכי להיות כזאת כוסיט מושימושלמת, וחברה טובה ומוכשרת 3> ואני אוהפתותך מלאמלאמלאמלא, ואנחנו צריכות להיות יותר בקשר ;; אזאז אני מקווה שנהנת במפגש ושקיבלת הרבה מתנות D:: פעם הבאה שניפגש אני אקנה לך מתנה!! D:: לווווווובב 333333>

למעלה