מזל טוב למירבוש שלנו!!

מזל טוב למירבוש שלנו!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

שרשרו כאן מזל טוב למירב שלנו שחוגגת יום הולדת!

אשלונית

New member
למירבוש!

שיהייה לך המון מזל טוב ליום הולדת ה - 16! תהני מהיום הולדת הזה זה יום מיוחד, את יודעת HAPPY BIRTHDAY SWEET 16, אירוע די מיוחד עושים מזה!. שיהייה לך המון עושר ואושר! בהצלחה בעבודה החדשה! עם ... כן אני אגיד את זה פה - הבנים!
ובכלל בכל מה שתעשי!. אני מאחלת לך רק טוב ואני פה לכל מה שאת צריכה! גם באי סי קיו שכבר יש לך את המספר! המון מזל טוב! ממני, אשלי.

מירב ד

New member
תודה תודה.....

זהו...נגמר...היום היחיד הזה בשנה...ועכשיו...אני אצטרך לחכות עוד שנה שלמה... נגמר די רע...היה יומולדת עצוב...ידעתי שככה יהיה....למרות שניסיתי שלא יהיה.....הסתובבתי עם חיוך על הפנים...עד שזה כבר כאב מבפנים...להיות צבועה....כלפי כולם...אז ירד החיוך...ואז כולם שאלו..."מה קרה??" "למה את עצובה בימומולדת שלך??" אני שונאת ימי הולדת!!! וזה תמיד יהיה ככה!!! עצוב לי ורע לי.....אולי פשוט עדיף לא לחגוג ימי הולדת....!! אוףףףףףףףףף למה זה ככה???????????????????? טוב... סליחה שהרסתי את השרשור...... תודה אשלי ואפרת....באמת תודה... שלכם מירב
הולכת לישון.....בוכה.....שוב..................

oren*

New member
היי מירבוש, מזל טוב ../images/Emo65.gif

תדעי לך שגם לי היו רגעים קשים בעבר, גם לי היו ימי הולדת פחות מחוייכים ויותר "עם עצמי". אני חושב שזה קטע כזה בגיל ההתבגרות, שאתה רוצה להיות לבד, בלי בלונים ועוגות וכל המשפחה ששרה שירים. סתם לחשוב מה עשית בשנה הזו, מה אתה מאחל לעצמך לשנה הקרובה, איך אני עושה לעצמי טוב יותר בהמשך החיים. תזכרי שאת חיה בשביל עצמך, ואם לא בא לך אז אל תחגגי יום הולדת, זו לא חובה (למרות שאני בטוח שההורים שלך ימשיכו לחגוג לך כל שנה כרגיל
). בשנה הבאה תעשי יום הולדת כמו שאת רוצה - תשבי בחדר כל היום ותשמעי מוזיקה, קחי ארבע מאות שקל ותפזרי אותם בקניון על בגדים ושטויות שאף פעם לא תשתמשי בהם אבל עושים לך טוב בלב (ביום ההולדת שנה שעברה קניתי איזה מיליון דיסקים, שומע בקושי שניים). וזהו, תדעי שאת לא היחידה שעוברת את הדברים האלה בעולם
ושוב המון מזל טוב על ה"לא יומלדת" הראשונה שלך

מירב מה יהיה??

את המון עצובה, ועצוב לי גם, דוקא קיויתי שהשינוי יביא לך קצת אושר...האם את עדיין מוצאת זמן לאמנות? נראה לי שחשוב שתתמידי בזה. אנא ספרי לנו מה שלומך ככה ביום יום
אפרת

מירב ד

New member
אמממ......./images/Emo4.gif

אוקיי...נרגעתי מהיומולדת.... גם אני חשבתי שהשינוי יביא לי אושר....בוא נגיד....שכרגע אני לא מואשרת...אבל כשהייתי בבית ספר הייתי ממש אומללה... בכל אופן...היום בעבודה אמרו לי שכנראה לא יצטרכו אותי בזמן הקרוב כי יש עובד שכבר הרבה זמן עובד בחווה והוא בדיוק משתחרר מהצבא אז הוא בא לעבוד קבוע...אז אם יצטרכו אותי הם יתקשרו... ממש מעליב...
וגם אמרו...שכדאי שאני אחפש משהו אחר לעשות כי הם לא יכולים לספק לי מסגרת קבועה... למה זה קורה???..... לפני כמה זמן דיברתי עם אמא שלי על הספר "הדיסלקציה כמתנה"... אז היא קנתה לי אותו מתנה ליומולדת... התחלתי היום בבוקר לקרוא אותו...טיפה קשה....ובטח יקח לי הרבה זמן לקרוא אותו....אבל אני מקווה שהוא טוב ושיעזור לי להבין את עצמי קצת יותר טוב.... בקשר לאומנות...אני לא לומדת אומנות...אף פעם לא למדתי...אלא אם כן מכלילם את תאטרון באומנות...ולדעתי זאת אומנות ...בכל אופן אני לא מציירת או מפסלת או משהו כזה....אני ממש לא טובה בדברים האלה...אף פעם לא הייתי טובה בהם...אני אפילו לא יודעת במה אני טובה..... אני צריכה לחפש עכשיו עבודה חדשה....בחיים אני לא ימצא...אני בת 16 אין לי שום תעודות אין שום דבר מיוחד שאני טובה בו...ואני גרה במקום ממש קטן שאין בו עבודה....לא יודעת מה לעשות עכשיו... אני הולכת לאכול ונראה לי שאחר כך לישון.... שלכם מירב...

מירב, יומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

בהמון חיבוקים לשנה עוד יותר טובה. הנ לך מחשבות שלי, אולי לא מתאים אבל עם הרבה רצון להקל על המצוקה. ובכן יקרה, אני איפה שהוא קטנה ממך וגדולה ממך. קטנה בנפש משהו בין 12-16וגדולה בגוף ובגיל הכרונולוגי. חשבתי על איך להיות איפה שאת ואיך זה שעצבות כל כך עוטפת אותך ומה מונע מהאהבה שמנסים להעביר לך להחסם. אז הנה מה שיצא לי: יומולדת זה תאריך. בדיוק כמו שבת וכמו חג וכמו ימים אחרים שקרה בהם משהו. אני מאד אוהבת את יום ההולדת ולא שמחה שהוא בא אבל, הכל תלוי עד כמה הגיל הכרונולוגי משנה לך. אני כבר כפול ממך ועדין עושה אותן שטויות שעשית כשהיית קטנה. תנסי לצאת החוצה ולעשות שטויות כמו ללכת בגשם בלי מטריה ולתת לריח לעטוף אותך. זה ימיס מעט את החומה. וזה בסדר לבכות כי יכול להיות שזה הגשם שלך, מה רק לאלוקים מותר לבכות? ואולי, רק אולי תנסי לראות כמה את מתנה נהדרת. מתנה נהדרת להורים ולאחים וגם לי. לי מאד טוב שיש כאן אחת שיכולה לחלוק איתי מה שהיא חושבת שהיא מרגישה. אני מרגישה מאד חשובה וזה מוציא ממני רגשות חיוביים. אוף התבלבל לי הכל אבל, רוצה שתדעי שאני שמחה שאת פה.

מירב ד

New member
אני נורא רוצה להוסיף תגובה......

אבל אני לא מוצאת את המילים....לא יודעת למה... קראתי את מה שכתבת המון פעמים... ואני עדיין לא יודעת מה לרשום.... בכל אופן.... גם לי מאוד טוב שיש לי עם מי לחלוק פה את הדברים... וגם אני שמחה שאת פה.... אז...אני בטח אקרא את ההודעה שלך עוד כמה פעמים טובות...בסוף יבואו לי המילים... שלך מירב...

מרב - תאטרון הוא בפירוש אמנות

ואני בפירוש בעד שתמשיכי ואל מוכנה שתוותרי כי זה מאוד חשוב בעיני ומאוד מרגיע, יש אפשרות לעשות הפסקה קטנה מחיי היום יום והמציאות ולפרק זמן להיות מישהו אחר...
בקשר לעבודה, אולי עכשיו תהיי מוכנה לשקול שוב מסגרת לימודית? האם שמעת פעם על "הבית של תמר" לדוגמא? זהו ציכון שמקבל אליו רק ילדים כמוך, שהמערכת איכזבה אותם וכולם בעלי הפרעות קשב או לקויות למידה, אותם ילדים שנםלטו מהמערכת הקונבנציונלית מוכיחי םשהם יכולים עם קצת שינוי בגישה - להוציא בגרות כמו כולם... האם תסכימי לחשוב על הנושא? אשמח לשמוע..בינתיים-נשיקות וחיבוקים אפרת

מירב ד

New member
אין לי אפשרות ללמוד תאטרון...

+התאטרו שלמדתי היה דרך בית ספר...למדתי 5 יחידות לבגרות..אבל הפסקתי ללמוד בבית ספר אז אין לי אפשרות ללמוד עכשיו... בקשר לבית של תמר...מסתבר שכבר בתחילת שנה אני ואמא שלי בדקנו את האפשרות...ופשוט לא זכרתי...אז... אין להם מקום לכיתה י"א.... כשסיפרתי לדודה שלי על הבית ספר היא כבר סידרה לי חדר בבית שלה....אין לה בנות אז היא רוצה שאני אגור אצלה...
וזהו... שלך מירב

אשלונית

New member
יקירתי...

יש לך מזל לדודה כזו! שלי רק מוציאה אותי מדעתי!! מכל כיוון אפשרי! ואני מתכוונת לכל מילה!. מקווה שתמצאי מסגרת. אל תתיאשי ותמשיכי לחפש. אש.

יקירה - אם אין לה מקום לי"א

וממילא עזבת את השנה באמצע למה לא להירשם מראש לשנה הבאה? אני פשוט לא יכולה לראות ילדה אינטילגנטית ומיוחדת כמוך לא ממצה את עצמה, אפילו שאת לא מאמינה ביכולות שלך אני יודעת ובטוחה שהם פשוט מדהימות!!! אני חושבת שכדאי שתרימו את הטלפון שוב ותרשמו לשנה הבאה! אני באמת באמת מאמינה שזה יכול להיות נפלא! שלך - שאוהבת אותך ומאמינה בך - אפרת

למעלה