מזל טוב למיכלצי! המון אושר בריאות ושמחה.
ד דורד New member 16/6/07 #5 היום מומולדת? היום מומולדת! היום מומולדת! ל-מ-י-כ-ל!!!!!!!! חג לה שמח וזר לה פורח היום מומולדת למיכללללללללללללללללללללללל מזל"ט
היום מומולדת? היום מומולדת! היום מומולדת! ל-מ-י-כ-ל!!!!!!!! חג לה שמח וזר לה פורח היום מומולדת למיכללללללללללללללללללללללל מזל"ט
ל לילוש91 New member 16/6/07 #6 מזל טוב ../images/Emo151.gif ../images/Emo212.gif ../images/Emo213.gif ../images/Emo65.gif
י יבח New member 16/6/07 #8 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב!!../images/Emo181.gif D:
• •°•RoNi•°• New member 16/6/07 #9 מיכלייייי../images/Emo9.gif מזל טוב, מותק! שיהיה לך היומולדת הכי כיפי שיכול להיות, ואל תפסיקי לחייך! אוהבת...
מיכלייייי../images/Emo9.gif מזל טוב, מותק! שיהיה לך היומולדת הכי כיפי שיכול להיות, ואל תפסיקי לחייך! אוהבת...
ת תדהר91 New member 16/6/07 #11 מזל טוב..../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif
O Oukami Kun New member 16/6/07 #12 אני רציתי לפתוח >< מיכלצי, מיכל, מיכ מיכלוש, מיכמיכ, או כל שם שקוראים לך- מזל טוב את פשוט מלכה. וצריך לראות אותך יותר.
אני רציתי לפתוח >< מיכלצי, מיכל, מיכ מיכלוש, מיכמיכ, או כל שם שקוראים לך- מזל טוב את פשוט מלכה. וצריך לראות אותך יותר.
מ מיכלצי New member 16/6/07 #13 יש כ"כ הרבה קומבינציות..>< אם מישהו מוצא שם שעוד לא קראו לי, הוא מקבל מה שהוא רוצה נדביק!! אתה חמד ממש, תודה
יש כ"כ הרבה קומבינציות..>< אם מישהו מוצא שם שעוד לא קראו לי, הוא מקבל מה שהוא רוצה נדביק!! אתה חמד ממש, תודה
S SHiRA110 New member 16/6/07 #15 ../images/Emo142.gifמכלצייייי!!((( מזל טוב המון אושר, בריאות, אהבה והנאה. וכל שתבקשי, לו יהי. שתהיה שנה מלאה בהגשמות, אוהבת מליונים ויותר, שירע.
../images/Emo142.gifמכלצייייי!!((( מזל טוב המון אושר, בריאות, אהבה והנאה. וכל שתבקשי, לו יהי. שתהיה שנה מלאה בהגשמות, אוהבת מליונים ויותר, שירע.