מזל טוב לליאור....

nO FIR

New member
מזל טוב לליאור....

לידיעתכם......לאחר מאבקים ארוכים וקשים -------- ליאור כהן עומד להכנס להדרכה בשעה טובה ומוצלחת! השבט:נבטים-בנים הסניף:מרכז -ק.8 פ.פתיחה:שבת הבאה בעז"ה

LordNor

New member
../images/Emo49.gif ליאור, שיהיה לך בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אגב....

בס"ד דיברתי עם איתי על פעולת פתיחה והרעיון שהוא הציע, פ-י-צ-ו-ץ!!! אז תהיה בקשר השבוע כי אמטרך גם אותך ועוד כמה לפעולת פתיחה! שבוע טוב ובהצלחה מחר במתכונת...

nO FIR

New member
לא בדיוק.....

בעיקרון כן.....אבל ליאור זה סיפור אחר.... למי שיש זמן-זה הסיפור: ליאור הצטרף לסניף מרכז בקרית שמונה לפני כשנה, לאחר שסיים תקופת הדרכה בסניף בנצרת עילית.לאחר כחודשיים הובטח לליאור ע"י הקומונרית הקודמת שהוא ייכנס להדרכה לניצנים בנים.אבל הבטחות לחוד ומעשים לחוד.... לשבט הנ"ל נכנס מדריך אחר וליאור התמנה לתפקיד אחר-רכז חבריא א'. כעבור חודשיים נוספים נכנס ליאור להדרכה אבל בתפקיד קצת שונה...הוא העביר פעולה כל שבוע לשבט אחר ברוטציה.בשבוע שעבר קיבל ליאור טלפון בהול מהקומונרית-היא סיפרה לו שהמדריכים של שבט נבטים[בנים] לא ממש מצליחים לתפקד...ובקשה מליאור להכנס להדרכה כמדריך שלישי, שיציל את השבט מקריסה טוטאלית.בשבת הקרובה בעז"ה ליאור מעביר פעולת פתיחה.....

nO FIR

New member
???????

שכחתי לציין שעם כניסתו לתפקיד התמנתי לתפקיד הדובר שלו...סתתתתם!! לא כתבתי כלום במקומו...אני בסה"כ כתבתי סיפור מעניין/מוזר שקרה בסניף שלי לחבר טוב שלי....משהו רע בזה??זה נקרא לכתוב במקומו??

nO FIR

New member
את יודעת...

אומרים שבכל צחוק יש קצת אמת.... אז אל תשחקי אותה כאילו לא התכוונת באמת.... סתתתתתתם!!עכשיו אני צחקתי.......

liaD15

New member
נ.ב

אם אתה צריך פעולות יש אתר ממש מצויין אולי אתה מכיר כנס ללינק...

למעלה