מזל טוב ללורה!!!

קורורו

New member
מזל טוב ללורה!!!

(מצטערת, תמיד רציתי לקרוא לך ככה D:) אז- מזל טוב ללורי ^^! ואל תתני לוולף להתפטר, למרות שאיתה או בלעדיה את אחלה בנאדם
!

Oukami Kun

New member
לורי!!!

את כזאת זקנה <.<;; סתתם, אחלה גיל יש לך עכשיו... מז"ט שכזה. תישארי כאן כדי שיהיה לי על מי לעשות |קופץ| כל שרשור לילי P:

Digi Lista

New member
יופי,זכרתם../images/Emo70.gif

פחדתי להיכנס עכשיו(תוך ניצול הזמן הפנוי בו אחי אוכל צהריים) ולגלות שעוד לא נפתח שרשור
לאחת החברות הכי ותיקות והכי הכי הכי מוכשרות ומתוקות בקהילת דיג'ימון ואני מכירה אותה כבר איזה 5 שנים ככה שאני יודעת מה אני אומרת
... מאיה-טוב לראות אותך,התגעגעתי
בכול מקרה אם הזכרנו את ההיכרות הארוכה שלנו,מה כבר מאחלים שלא איחלתי לך בעבר ושלא איחלו לך אחרים?הכול נשמע בנאלי וחוץ מיזה שהייתי ונשארתי גרועה בברכות... דבר ראשון
שתמיד היית בשבילי כשנזקקתי לך,תמיד ידעת לעודד אותי,להרגיע אותי ובעיקר לשמח אותי בעצם הנוכחות שלך והידיעה שאת בסביבה אפילו שלפעמים כול פעם כשניסינו לשמור על קשר אחת מאיתנו(יותר אני בגלל הבעיות הקבועות בירוחם)הפסיקה באמצע ואז חזרנו והמשכנו כאילו כלום לא קרה...את זוכרת את יום כיפור לפני כמה שנים שהתכתבנו כול היום והלילה עד שהדפדפן אינטרנט שלי נהרס והלך לי כול המצב רוח?... העניין המפתיע שאפילו את השם שלי כבר חשפתי ולמרות שאני יודעת את שלך ממזמן(יש לי הרבה חברות בשם הזה
) את עדיין מסתורית לרוב האנשים... מה עוד אפשר להגיד עלייך?את מוכשרת,יצירתית,חכמה,ישרה וכותבת מדהים(תמשיכי ככה,תגיעי רחוק-אני בטוחה)
ופרט לכול הדברים האלה עדיין לא מצאתי מה אני יכולה לאחל לך...הכול נשמע משומש(עד כמה שאפשר להגיד על ברכות שהן משומשות...)...אבל את יודעת שלפחות אני באמת מתכוונת למה שאני כותבת אז עם כול זה שהברכות עצמן יהיו רגילות תדעי שאני באמת רוצה שתהיי הכי מאושרת בעולם,בריאה,מצליחה,עם המון תמיכה של משפחה וחברים(כמובן שגם אני תמיד בשבילך) ושתיזכרי שאם העולם מתחלק לשניים-אלה שאוהבים אותך ואלה שמקנאים בך שיהיו לך על כול אדם אחד שמקנא 10 אחרים שאוהבים ומאמינים בך,בדיוק כמו שאני מאמינה בך מאז ומעולם

Digi Lista

New member
והיא צודקת...

אם ראית מה כתבתי בטח הבנת כמה אני מתפלספת על כלום

Digi Lista

New member
מה עם תמונות?...

הפרטים לתמונות נמצאים בלוח אירועים...אין לי תמונות במחשב הזה שקשורות למשהו שהיא ביקשה אבל בכול זאת מגיע לה שרשור גדול

קורורו

New member
שרשור תמונות ליאנה ולורי יחד ^^

כי אני שונאת לשים תמונה פה - לשים תמונה שם X_X קדימה D:

קורורו

New member
שכחתי להסתכל בבקשות! ^^'

אה, אני רואה ששמתי נכון D: ואני מניחה שיאנה תרצה ערפדים... רייט? וזה סתם משהו שהייתי פשוט חייבת להראות לכם XD

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

יאללה מגדילים את השרשור-מגיע לה יותר

strawberrys

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifלורי!!!../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ויום הולדת שמח ובנוסף כל מה שסטטה כתבה! ובאמת אל תתני לוולף להתפטר ותזכרי שצריך להמציא איזה אנד סטאף כי לא המצאנו כל החופש! *מפזמת לי את השיר "יום הולדת..שמח"*

למעלה