מזל טוב לי!!!

shshahar

New member
מזל טוב לי!!!

הרגע הזדווגו הכרכן תירס האנריסטי וכרכנית התירס האלבינו שלי,חבר שלי התעסק אם הנחשים, שם אותם ביחד ופתאום...לא הספקתי לצלם את הזיווג (גם לא רציתי להפריע), אבל מצורפת תמונה של הסיגריה שאחרי. אל תשאלו אותי איך יראו הקטנים כי אין לי מושג, כל סיפור הזיווג הזה מוזר.את האלבינו קניתי כבייבי נקבה, אבל בגיל שנה נעשתה לו בדיקת פרוב ש"קבעה" שהוא זכר,אבל כמו שאתם רואים שום דבר לא מוחלט ותאמינו לי שבדקו אותה אנשים מנוסים מאוד (יותר משניים), שאני לא אסגיר את שמם בכדי שלא לרמוס את כבודם. שחר

BabaGee

New member
מזל טוב ו.....

אפשר להזמין אצלך זכר בצבעים של החתן מהאשכול שיבוא עלייך לטובה ?

shshahar

New member
לא לנאחס(כשכותבים את זה זה נראה רע)

מכירות רק לאחר הבקיעות. אבל אל תדאג הרי אנחנו מכירים, כמעט. שחר

BabaGee

New member
לנאחס ???? חס וחלילה !!!!!!!

אתה האחרון פה שאני ירצה לנאחס לו ! שיהיה לך רק בהצלחה והרבה ממנה !

BabaGee

New member
אני קצת מודאג ממנה

נתתי לה עוד ארוחה והיא נראית לי נפוחה כאילו היא מלאה בחרא אבל מה לא מוציאה כלום מקווה שתוך יום יומיים ישתחרר לה אחרת אני לא יודע מה לעשות, כבר שבועיים+ אחרי 2 ארוחות ובלי חירבון אם זה נשמע לכם נורמלי ואני סתם מודאג אז אל תתביישו להרגיע אותי תודה

BabaGee

New member
כן

היא מבלה זמן בכלי מים שלה ( מרביצה צלילות בסבבה) לפעמים היא נשארת שעה לפעמים יותר היא נראית לי פעילה בצורה סבירה מאוד חוץ מהקטע שאני ממש יכול לראות תחלק גוף האחורי שלה נפוח מחרא (ביחס ללפני ההאכלות) יש לך איזה רעיון/ עצה ?

shshahar

New member
תשובה.

תתקשר אלי עכשיו, יש לי רעיון, אבל עדיף שלא אפרסם אותו בפומבי. חברה, על תעלבו, פשוט יש דברים שהשתיקה יפה להם. שחר

salingre

New member
אל תדאג...גם לי זה ככה עכשיו

אם הבואה שלי..והיא אכלה בארוחה אחת עכבר 1 ובארוחה השניה 2 עכברים שלוש שבועות והיא עדיים לא חירבנה

shshahar

New member
חשבתי על זה אבל

לפי מה שמצאתי באינטרנט, בכדי להפיק "גוסט" צריך אנריסטי והיפומלניסטי (ד"א, כשהייתי אצלך, שאלתי אותך בקשר לזיווג שיפיק "גוסט" וזו היתה גם תשובתך), אך כולי תקווה. שחר

obb

New member
כנס..

מהנסיון שלי אם הבואה,שהיא לא מחרבנתהרבה זמן (שבועיים ומעלה) תעשה אמבטיה מים חמימים ל 10 דקות בערך ואח"כ תעשה הרבה לחות בטרריום.תשאיר אותה בלי הפרעאות ותצפה להפתעה. בסוף הבנתי (אחרי הנשל שיצא לא משהו) שאין לי מספיק לחות והתחלתי לרסס כל יום.עכשיו היא מחרבנת כל שבוע בערך.ואני מאמין שיבוא הנשל ואני יקלוט את זה בזמן אז היא תוציא אותו בקלות והוא יהיה מושלם.

BabaGee

New member
תודה

נראה לי (אחרי התיעצות נוספת עם אדם 10 ) שאני פשוט ירגע קצת לשבוע ממנה בגלל שהיא מתנפחת אפילו מאחורי הביב בחלק הקטנטן של הזנב ככה שזה כנראה השמנה רגילה (שדיי חסרה לה ) אם זה ימשך גם עוד אחרי שבוע אז אמבטיות מים פושרים ואולי אפילו VET (תלוי) - כרגע אני ישאיר תחרא שלה בשבילה תודה בכל זאת לכולם על העזרה (אם אתם חושבים שיש לכם משהו חדש שיכול לסייע לי ולא דובר עליו בשרשור הזה והקודם אז אנא מכם תידעו אותי)

BabaGee

New member
סוף טוב הכל טוב

לא מזמן קיבלתי הוכחה חד משמעית שאין שום סתימת מעיים !!

למעלה